Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Női lakótársat keresek azzal lehet csajozni? Van rá igény?
Nem, sőt kicseszel magaddal és főleg a leendő lakótársaddal is.
Magaddal azért, mert hallgathatod majd, ahogy mások dugják a szomszéd szobában.
Vele pedig azért, mert ő jóhiszeműen odaköltözik hozzád, örül, hogy végre van egy hely, ahol lakhat.
Majd pár hónap után kirakod valami mondvacsinált indokkal, mert rájössz, hogy veled nem fog összejönni, vagy ő magának kell menekülnie, mert nem fogadod el, hogy veled nem jön össze.
K*rva kellemetlen, amikor egy olyan emberrel kell egy légtérben élni, akin érzed, hogy tetszel neki, és próbálkozik is, de te csak szeretnél élni valahol anélkül, hogy olyan emberek ba*sztatnak, akiket - párkapcsolati szempontból - a hátad közepére sem kívánsz.
7.ik válaszoló
Az introvertáltság abban akadályoz meg engem hogy például az emberek szórakozó helyre mennek általában ismerkedni
Én nem merek elmenni bulizni rosszul érzem magam a tömegben herotom van stb ❤️
Úgy kell öltözködni ahhoz hogy beengedjenek az őrök
Ehhez elvégzek egy Szabó szakmát mert nekem nem tetszik a sok Gönc nincs türelmem végigjárni nekem meghatározott elképzeléseim vannak arról milyen ruhákat vennék fel és nem igazán lehet kapni csak sablonos ruhákat a pasiknak
Remélem nem vagyok bolond 😂😂😂🤪
Nézd
Értlemes ismerkedés nem a szórakozóhelyen történik, szóval hacsak nem részeg rbancokat akarnál megcélozni, igazából ezzel nem maradsz le semmiről.
Természetesen a szórakozóhely egy nagyon extrém hely a hangos zene és tömérdek emberrel, ezt tökre értem, hogy introvertáltként miért szív le nagoyn gyorsan. De kb minden egyéb szociális helyzet nem kell, hogy gondot okozzon.
Az meg, hogy milyen ruhában engednek e, az már valóban bolondság. Ha nem vagy ótvarbüdös, szakadt csöves, akkor kifizeted a belépőt és beengednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!