Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem akar tőlem többet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem akar tőlem többet akkor miért ennyire figyelmes és kedves velem?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy aranyos kedves nővel az interneten. Második randin tudatta velem hogy ő hát inkább csak barátságot érez, viszont azóta mindig ír, figyelmes nagyon velem hogy mit csinálok, hogy pihenjen, aludjam ki magam hogy hogyan érzem stb

....Sokszor találkozni akar velem, viszont biztos hogy nem akar tőlem többet, mert randizik más férfiakkal, miért zavar ennyire össze, miért viselkedik velem így ha nem akar többet tőlem, ez nekem borzasztó rossz érzés kezd lenni

2023. aug. 20. 10:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert jó embernek tart, ezért szeretné, ha a barátja lennél. Ha ez neked így nem felel meg, akkor ne tartsd vele a kapcsolatot.
2023. aug. 20. 10:11
 2/11 anonim ***** válasza:
92%

Borzasztó, hogy valaki barátkozik veled "csak"?

Nem értelek téged esküszöm.

2023. aug. 20. 10:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Leírta, hogy barátságot érez, barátként kezel.

Naponta felteszed a kérdést, azt hiszed,nem veszi észre senki??

A te gyengeséged az, ha továbbra is tartod a kapcsolatot vele, miközben többet érzel iránta.

2023. aug. 20. 10:12
 4/11 anonim ***** válasza:

Apám, ez az ami, barátkozni akar.

Elég durva, hogy vannak felnőtt emberek, akik nem értik a barátság fogalmát.

Ha hiszed ha nem, a nők nem csak akkor manifeszálódnak ha te épp kefélni akarsz, és nem ez az egyetlen funkciójuk az életben.

Vagy te annyira nem veszed emberszámba az emberiség felét, hogy a párzáson kívül más motiváció fel se merül?

Meg is érdemled. 🤷🏻

2023. aug. 20. 10:15
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
Ha tudja hogy te többet érzel akkor csak kihasznál. Normális ember nem barátkozik olyannal, akiről tudja hogy szenved emiatt.
2023. aug. 20. 10:15
 6/11 anonim ***** válasza:

És ha a kérdező azt hazudta neki, hogy ő is barátságot érez?

A korábbi kérdésénél ugyanis ezt írta 🙄

2023. aug. 20. 10:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom hogy ez milyen barátkozás, ugyanis nagyon sok jó barátom van. Van egy nagyon jó barátom aki Általános Iskola óta a legjobb barátom de még ő sem csinálja azt hogy naponta keres és naponta érdeklődik érzéseim felől és naponta ad ekkora figyelmet, én ilyet párkapcsolatban tapasztaltam csak eddig
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ő se tudja mit akar és csak lebegtet.
 9/11 anonim ***** válasza:
Mert alig lehetnek baratai
2023. aug. 20. 10:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor kimondom azt, amit itt sokan nem akarnak: jelenleg van nálad jobb lehetősége, arra koncentrál, viszont "B" tervnek tökéletes vagy, ha az "A" nem jönne össze. De megsúgom, "B-ből A" már soha nem leszel akkor sem, ha a jelenlegi "A" kiesik a képből. Esetleg a következő "A" feltűnéséig veled marad, amit onnan fogsz tudni, hogy egyre kevésbé érdekled, viszont egyre többször nem ér rá veled lenni, vagy csak szimplán semmihez sem lesz kedve, fáradt lesz, stb.
2023. aug. 20. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!