Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem szeretnek a hölgyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretnek a hölgyek a szexről beszélgetni egy férfival?

Figyelt kérdés

Pár nappal ezelőtt én tettem itt fel a következő kérdést:

www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarskeresesi-problemak__12370386-imponalo-egy-holgy-szamara-ha-a-ferfi-az-elso-szex-elott-beszelgetni-is-szeretn

Az egyik kommentemben egyet értettem abban, hogy az a hölgy, aki nem szeret, vagy nem szokott erről beszélni a férfival, az "agyatlan ösztönlény".

Sokat gondolkodtam ezen és már megbántam, hogy így reagáltam! Ezúton is bocsánatot kérek!

Én szeretek és szívesen is beszélgetek a szexről a hölgyekkel. Nem csak azért, mert beindít, hanem azért is, mert nagyon is érdekel, hogy mit szeretne a másik, mire vágyik, mit érez ezzel kapcsolatban.

Fontosnak tartom tisztázni, hogy hol vannak a határok, hogy mire vágyik, mi az, amit még bevállal, ha szükséges és mi az, amire már nem hajlandó. Sokkal jobb ezt előre tisztázni, mint hogy menet közben derüljön ki!

Tapasztalatom szerint a hölgyek sokkal prűdebbek, sokkal gátlásosabbak, mármint ami a beszélgetést illeti! Vajon, mi ennek az oka? Negatív tapasztalatok, vagy a neveltetés, esetleg lelki traumák?

Hölgyeim! Mivel itt biztosított a névtelenség, kizárólag őszinte válaszokat szeretnék kérni, mert tényleg érdekel a téma!

2023. aug. 19. 08:13
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
90%
Mert tök gáz előre megbeszélni a részleteket, mint valami szerződésnél. Legyen annyi érzelmi intelligenciája hogy szex közben felfedezzük egymást használati útmutató nélkül.
2023. aug. 19. 08:19
 2/40 anonim ***** válasza:
81%

Egy mert senkinek semmi koze a testemhez

Ha meg osszejovok valakivel az meg hogy néz ki hogy nem megcsókol vagy érint vagy vonzódik hanem neki kezd "tárgyalni"?

Valamint a pr.stikkal szokas igy egyeztetni hogy mit vállal mit nem meg hogyan.

A szex normal esetben kívanolombol vágybol szerelembol automatikusan jön ahogy a helyzet adja

2023. aug. 19. 08:33
 3/40 anonim ***** válasza:
85%

Imádom, amikor ránk fogják, hogy prűd és gátlásos.

Nem.

Szimplán semmi köze egy idegennek vagy olyannak, akivel èpp csak ismerkedni kezdtünk ahhoz, hogy mit szeretünk a szexben.

Okádni tudnék, ha eszembe jut, hogy ez mindig arra megy ki, hogy az illető beinduljon és rám gondolva rángassa a farkát. 🤮

Ez egyfajta behatolni akarás az intim szférámba, és erőszakosság, és ráfogni, hogy azért nem beszélget erről random kanos véglényekkel, mert prűd, szánalmas. Van, aki ennyire ostoba és van, aki ezekkel csak provokálni akar, hogy úgyse mered. Legalja.

2023. aug. 19. 08:45
 4/40 anonim ***** válasza:
80%
Egyáltalán nem vagyok prűd, aki tetszik, azzal szívesen megélek a szexben bármit is, ellenben nem fogok nyálcsorgató recskagépeket írásban szórakoztatni. Nincs annál vágylohasztóbb, ha valaki egy kisregényt ír, meg pontokba szed valamit, mint valami elbaltázott vásárlási feltételekben. A jó szex spontán, és kölcsönös vonzalmon alapul, pont az az agyatlan ösztönlény, akibe semmi szexuális kultúra nem szorult, és gátlásosságnak gondolja azt, hogy valaki nem reagál a creepy, pontokban részletezett farokcsóválására.
2023. aug. 19. 08:46
 5/40 anonim ***** válasza:
91%

Most lapoztam en is el egy társkeres adatlapját mert az van rajta légy bevállalós.

Miert is? Semmit nem váltott ki még belőlem, csak egy kép a neten es ettol kéne ráugrani?

Egy idegenre?

Inkabb lapoztam tovább

2023. aug. 19. 08:56
 6/40 anonim ***** válasza:
91%
Ebből is látszik hogy csak a szex a lényeg.
2023. aug. 19. 08:57
 7/40 anonim ***** válasza:
85%

Nem mindegy hogyan mikor es hol

Milyen kapcsolatban van a novel milyen statsuszban ...

Szovan az alapkerdessel nincs baj de a mikentja a problema.

Ha teszem azt egy fergeteges 2-3 oras ozzasuto kielegilt szex utan beszelgettek errol az oke.

De h pl ismerkedeskor mar ez a tema csak az nem oke

1 eve vagy egyutt a lannyal akkor plane lehet de ott sem mindegy hogyan mikor.

Szex kozben is lehet de az inkabb amolyan segitseg a masiknak. Pl picit erosebben vagy lejebb nezd itt jobban esik. Stb

Erzed a kulonbseget?

2023. aug. 19. 09:05
 8/40 anonim ***** válasza:
100%
Én beszélek róla de nem az első második talin. Nekem fontos hogy pl nincs e semmilyen fétise pl. De mindenki más.
2023. aug. 19. 09:13
 9/40 anonim ***** válasza:
89%
Nekem a spontaneitast veszi el azzal, ha előre megbeszéljük a dolgokat. Akkor abban is megállapodások, hogy akkor kedden este 8-kor dugtok először? Szerintem ez kiábrándító. Ha már létrejött a kapcsolat, akkor lehet beszélgetni róla, de nem az első alkalom előtt. Ez nem pruderia, de az erről való beszelgeteshez kell már egy mélyebb intimitás.
2023. aug. 19. 09:13
 10/40 anonim ***** válasza:
82%

Undorodok az olyan pasiktól (nem férfiak), akik hölgyeznek, hogy benyalják magukat, de valójában csak szextárgynak tekintik a nőket, mert 0 érzelmi intelligenciájuk van, hogy mire is lehetne őket "használni" szexen kívül, vagyis mire jó egy kapcsolat. És nem, nem a házicseléd/pótanya szerepre gondolok, hanem az érzelmi közelségre, közös fejlődésre. Jobb esetben addig jutnak, hogy élményeket akarnak habzsolni, "élj a mának", "légy bevállalós", "tart, ameddig jól érezzük magunkat". És ebben 0 tisztelet van a nő felé, hiába hölgyeznek. Hogy miért? Mert csak magára gondol, a saját kielégülése lebeg a szeme előtt. A nőé? Lényegtelen számára (max annyira fontos, hogy maradjon még 1-2 körre). Ez visszataszító. Ezért nem beszélünk idegeneknek a szexről. Mert az intim dolog, amit olyannal akarunk megosztani, aki tisztel minket és fontosak neki a mi vágyaink, igényeink is. EZ a tisztelet és szeretet, ami ezekben a pasikban nincs a nők felé. No és mik azok az igények, vágyak, amitől egy nő szeretve érzi magát? Például a biztonságérzet, fizikai+érzelmi. Ehhez érzelmi intelligenciával rendelkező partner kell. Figyelmesség. Közös célok, egymásra hangolódás, humor, bizalom.

Lehet beszélgetni egy kapcsolatban a szexről, de nem előre, szerződésszerűen vagy a nyálcsorgató idegen pasi farokveréséhez asszisztálva. Hanem pl amikor már megvolt az első pár szex, a felfedezés, és esetleg valakinek van valamilyen extrább vágya, ami eddig nem került elő. Amikor már megvan ehhez a bizalom, és a vágy mindkét részről. De általában az a jó szex, ahol nem kell sokat beszélni róla, mert érti a két fél egymás minden rezdülését, és egyértelműen a visszajelzés.

2023. aug. 19. 09:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!