Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki a vékony lányokat szereti,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki a vékony lányokat szereti, annak ez már túl sok?

Figyelt kérdés

[link]

Tehát ha valakinek a vékony lányok tetszenek, akkor ezen a lányon már túl sok a felesleg neki?

2023. aug. 17. 17:00
1 2
 11/18 anonim válasza:
68%
Én vékony nő vagyok, a pasiknak általában bejövök. Nálad valóban vékonyabb vagyok. De nyugi, általában csak ez egy hülye duma részükről, mihelyst meglátnak egy ilyen bomba nőt mint te, azt se tudják hol vannak, még leplezni se tudják, még a társaságomban sem. A hülyék.
2023. aug. 17. 19:19
 12/18 anonim ***** válasza:
55%
Ez a csaj vagy 70 kg 170 centihez, talán több is, kicsit sem vékony. Minimum átlagos, de inkább telt, direkt pózolva, kart csípőre rakva is látszik, hogy husi, pláne ebben a kötözöttsonka felsőben és gatyában. Vastag a karja, dereka, irtó combos, hasas kb egy henger. Nem vékony, az átlagos felső határa. Igen, ez sok.
2023. aug. 17. 20:27
 13/18 anonim ***** válasza:
15%

Jo az alakod,le ne fogyjal.

Tarsd tavol magad a vekony noket szereto buta ferfiaktol. Azok nem akarnak komoly kapcsolatot sexelkotelezodest. Mert a vekony alak nem termekeny ,nem kepes egy gyerek megfoganni es tulelni benne.

2023. aug. 17. 22:51
 14/18 anonim ***** válasza:
82%

Mekkora egu tudatlan okor az utolso. El kell hogy keseritselek,hogy 57 kg-al is tudtam gyereket szulni a 173 centim melle..

Az igazsag epp az, hogy ha mar van rajtad epp csak pici felesleg, mar az is hatassal van a termekenysegre. Tulsulyos nok, inzulinrezisztenciaval es mindenfele egyeb hormonalis problemakkal, fincsi… pont hogy ok szenvednek a teherbeesessel, kihordassal es egyeb kozben felmerulo problemakkal.

Meg jo hogy logikusan atvondolva igy teljesen egyertelmu, hogy egy vekony no sokkal egeszsegesebb mint az akin felesleg van, tehat a gyerekvallalasra is millioszor alkalmasabb,mint egy abnormalis test, amin vastagon foghato haj van..

Mellesleg epp ez ami undorito, nem egy egeszseges vekony no. Manapsag annyi elhizott lett hogy a nok sajat nyugtatasukra hasznaljak ezeket az ember nem jatszik csonttal es hasonlo mondatokat, de nem sok ferfi lenne aki nem egybol a vekonnyal jonne ossze a dagadt helyett, ha lehetosege lenne ra. Tehat egyszerubb ezt mondani mint elfogadni hogy szarul neznek ki, ettol fuggetlenul meg mindig a vekony no viszi a palmat minden szempontbol mindenhol, nem hiaba.

2023. aug. 18. 07:39
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

XD nem tudtam, hogy az elmegyógyban is használhatnak netet a páciensek, ilyen hozzászólás alapján biztosan nagy baj van nálad a toronyban.

#14 pontosan ahogy írod.

2023. aug. 18. 07:50
 16/18 anonim ***** válasza:

Azért minimális zsír kell a szervezetnek, olyan 20%os testzsír pont ideális, bár a képen lévő csajnál olyan 25% lehet. A BMIt sem véletlen találták ki, a sovány-kórosan sovány kategóriával, vékonyan is lehet valaki veszélyeztetett terhes a súlya miatt, de 170cm/57 kilós(ez gondolom nem a szülési súlyod, ugye, hanem az előtte/utána?) az nem különösebben vékony, hanem átlagos alsó határa.. Szóval kb mindegy, hogy az átlagos alján vagy a tetején vagy, a képen lévő csaj és közted kb 10-15 kg van, aprócska, elhanyagolható különbség.

20 év körül az a jó, ha vékony vagy, mármint úgy rendesen, de 30 körül tök oké az egészségesen husira hasonlítani, mert az egy felnőtt megjelenést kölcsönöz, és a beteg, domináns, tinikre gerjedő pasik el fognak kerülni, amíg a 30 körüli valóban vékonyakat(170/50) betalálja az összes sérült emberke. A terhesség/szülés egészséges határokon belül teljesen rendben van, pont annyi veszélytelen a képen szereplő csajnak, mint az itt kommentelő 57 kilósnak. Mindkettő normál súly. 170/47-50 viszont már ijesztően kevés egy felnőtt nőnek, és egészségtelen is(én 45el kezdtem a terhességem 170 centihez), szóval tudom, felszedtem majd 20 kilót szülésig, majd 10 lement szülés utáni 3. napra.

2023. aug. 18. 08:53
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel baj. Viszont aki kifejezetten a nagyon vékony nőkre izgul annak ez már duci.
2023. aug. 18. 10:01
 18/18 anonim ***** válasza:

16-os.

En eleve levoltam fogyva nagyon, mert apukam pont akkor volt rakos es vesztettem el. 51 kg voltam mikor kezdtem a terhesseget, hanytam nagyjabol a 16.hetig es szuleskor sem ertem el a 60 kg-t. Mondjuk alapvetoen is mindig vekony voltam, ballerina raadasul. 55 volt szerintem amit ugy atlagosan mindig tartottam, igy volt fenekem es mellem, lapos hasam. Most is ugyanez, picit nagyobb a fenekem mint ahogy nekem tetszene.

A kepen lathato holgy is csinos, nem tulsuly kategoria. En tenyleg azokra gondoltam akiket a hasonlo tipusu farmer tart egyben es a hasuknal latszik hogy konkretan bevannak paszirozva abba a nadragba, akar felsobe.. 😃

2023. aug. 18. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!