Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki a vékony lányokat szereti, annak ez már túl sok?
Tehát ha valakinek a vékony lányok tetszenek, akkor ezen a lányon már túl sok a felesleg neki?
Jo az alakod,le ne fogyjal.
Tarsd tavol magad a vekony noket szereto buta ferfiaktol. Azok nem akarnak komoly kapcsolatot sexelkotelezodest. Mert a vekony alak nem termekeny ,nem kepes egy gyerek megfoganni es tulelni benne.
Mekkora egu tudatlan okor az utolso. El kell hogy keseritselek,hogy 57 kg-al is tudtam gyereket szulni a 173 centim melle..
Az igazsag epp az, hogy ha mar van rajtad epp csak pici felesleg, mar az is hatassal van a termekenysegre. Tulsulyos nok, inzulinrezisztenciaval es mindenfele egyeb hormonalis problemakkal, fincsi… pont hogy ok szenvednek a teherbeesessel, kihordassal es egyeb kozben felmerulo problemakkal.
Meg jo hogy logikusan atvondolva igy teljesen egyertelmu, hogy egy vekony no sokkal egeszsegesebb mint az akin felesleg van, tehat a gyerekvallalasra is millioszor alkalmasabb,mint egy abnormalis test, amin vastagon foghato haj van..
Mellesleg epp ez ami undorito, nem egy egeszseges vekony no. Manapsag annyi elhizott lett hogy a nok sajat nyugtatasukra hasznaljak ezeket az ember nem jatszik csonttal es hasonlo mondatokat, de nem sok ferfi lenne aki nem egybol a vekonnyal jonne ossze a dagadt helyett, ha lehetosege lenne ra. Tehat egyszerubb ezt mondani mint elfogadni hogy szarul neznek ki, ettol fuggetlenul meg mindig a vekony no viszi a palmat minden szempontbol mindenhol, nem hiaba.
XD nem tudtam, hogy az elmegyógyban is használhatnak netet a páciensek, ilyen hozzászólás alapján biztosan nagy baj van nálad a toronyban.
#14 pontosan ahogy írod.
Azért minimális zsír kell a szervezetnek, olyan 20%os testzsír pont ideális, bár a képen lévő csajnál olyan 25% lehet. A BMIt sem véletlen találták ki, a sovány-kórosan sovány kategóriával, vékonyan is lehet valaki veszélyeztetett terhes a súlya miatt, de 170cm/57 kilós(ez gondolom nem a szülési súlyod, ugye, hanem az előtte/utána?) az nem különösebben vékony, hanem átlagos alsó határa.. Szóval kb mindegy, hogy az átlagos alján vagy a tetején vagy, a képen lévő csaj és közted kb 10-15 kg van, aprócska, elhanyagolható különbség.
20 év körül az a jó, ha vékony vagy, mármint úgy rendesen, de 30 körül tök oké az egészségesen husira hasonlítani, mert az egy felnőtt megjelenést kölcsönöz, és a beteg, domináns, tinikre gerjedő pasik el fognak kerülni, amíg a 30 körüli valóban vékonyakat(170/50) betalálja az összes sérült emberke. A terhesség/szülés egészséges határokon belül teljesen rendben van, pont annyi veszélytelen a képen szereplő csajnak, mint az itt kommentelő 57 kilósnak. Mindkettő normál súly. 170/47-50 viszont már ijesztően kevés egy felnőtt nőnek, és egészségtelen is(én 45el kezdtem a terhességem 170 centihez), szóval tudom, felszedtem majd 20 kilót szülésig, majd 10 lement szülés utáni 3. napra.
16-os.
En eleve levoltam fogyva nagyon, mert apukam pont akkor volt rakos es vesztettem el. 51 kg voltam mikor kezdtem a terhesseget, hanytam nagyjabol a 16.hetig es szuleskor sem ertem el a 60 kg-t. Mondjuk alapvetoen is mindig vekony voltam, ballerina raadasul. 55 volt szerintem amit ugy atlagosan mindig tartottam, igy volt fenekem es mellem, lapos hasam. Most is ugyanez, picit nagyobb a fenekem mint ahogy nekem tetszene.
A kepen lathato holgy is csinos, nem tulsuly kategoria. En tenyleg azokra gondoltam akiket a hasonlo tipusu farmer tart egyben es a hasuknal latszik hogy konkretan bevannak paszirozva abba a nadragba, akar felsobe.. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!