Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nagy gond az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy gond az, ha egy férfi még a szüleivel él?

Figyelt kérdés

Most volt egy felmérés, amiben a nők 60%-át zavarta, ha egy férfi a szüleivel élt.

Én szülőkkel élek 25 évesen. Eszem ágában nincs albérletbe költözni. Majd veszek egy saját lakást, ha lesz rá pénzem.

Viszont van egy A6-os Audim.

2023. aug. 16. 22:20
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
72%
#31: Jaj ezt hagyjuk már, ez azért nagy túlzás, nehogy valaki így gondoljon erre, meglehet ezt is oldani ha mindkettőtöknek fontos ez a kapcsolat. El lehet járni hotelba vagy hasonló helyekre ahol 4 fal között kettesben lehettek. Ha még 18-25 között vagy, nem olyan hatalmas probléma ez még.
2023. aug. 17. 07:41
 32/52 anonim ***** válasza:
61%
32: Igen, csak a csajok hamarabb érnek. Meg azért az ember olyan, minél több minden kell minél hamarabb. Tehát azért ha lehet választani valami kis csóró ficsúr meg egy pénzesebb, de idősebb csávó között, akkor a 18 éves csaj elég egyértelmű, hogy kit választ..:D
2023. aug. 17. 07:45
 33/52 anonim ***** válasza:
70%

#33: Kort ugyan nem írtál, hogy pontosan mire gondolsz idősebb alatt, de én azt mondom ez annyira nem gyakori, hogy valós "fenyegetést" jelentsen a sikeredre a nőkkel. Most hány 18-25 közöttinek tesznek alá lakást a szülők például? Hát nem soknak...

Albi azért sokba fáj egyedül, az meg nem feltétlenül vonzó, hogy pl neked lakótársaid vannak. Ott se lehettek mindig kettesben és hiába mondod, hogy ott kit zavar ha sz*xeltek, lehet a csajt meg igen, lehet nem. Ez rajta múlik, meg ugye rajtad.

2023. aug. 17. 07:54
 34/52 anonim ***** válasza:
68%
25 évesen ez még egyáltalán nem gáz, 30 felett már igen. Meg engem nem is az zavarna igazán, hogy a megismerkedésünkkor a szüleivel él, hanem ha fél év-1 év járás után se akarna velem összeköltözni, mert anyucinál jobb. Na azt gáznak gondolnám.
2023. aug. 17. 09:27
 35/52 anonim ***** válasza:
16%
Ja meg ez a “majd veszek saját ingatlant”, a mai árak mellett ezt hogy képzeled el? Hacsak nem örökölsz vagy keresel havonta millió felett, kénytelen leszel 30 évnyi hitelbe verni magad, és az is még évek, mire oda eljutsz, ami szerintem butább döntés, mint albérletet fizetni, de te tudod.
2023. aug. 17. 09:30
 36/52 anonim ***** válasza:
12%
Pedig MINDEN csajnál alap belépő a lakás, így megy ez.
2023. aug. 17. 09:58
 37/52 anonim ***** válasza:
80%
Én nő vagyok, de én is otthon élek 27 évesen. Igaz, hogy én háztartást is vezetek, mert anyu meghalt, úgyhogy kicsit más a helyzet, de mindig úgy gondoltam, hogy majd azzal költözöm össze, aki a párom lesz. Amúgy sem lehet előre pontosan megmondani, hogy hol telepednénk le, emiatt korábban saját nem érné meg, meg hát nem is lenne rá pénz. Albérletbe meg beleönthet az ember évi 1.5-2 milliót, de teljesen megértem azt, aki nem akar. Szerintem abból hogy valaki otthon él, nem lehet megmondani, hogy mennyire önálló, mert simán lehet, hogy besegít ott is, de persze lehet otthon lustaságból is, ez teljesen személy függő. Nekem nem lenne gond, hogy valaki otthon él, mert ha komolyodna a dolog, úgyis kitalálnánk valamit közösen, de nem várnám el, hogy biztosítson a férfi egy lakást már a kezdeteknél. Lehet ez csak én vagyok, de szerintem ha egy nő elvár ilyesmit, akkor elég felszínes és ennyi erővel neki is lehetne lakása vagy albérlete, ha olyan fontos.
2023. aug. 17. 10:26
 38/52 anonim ***** válasza:
7%
25 évesen ez teljesen rendben van, 30 evesen mar nincs. Az autód markája nem erdekel. Legyen. Ennyi a request. Egyebként,azert, mert normális nő, ugy nem tud feloldodni ha a kozben a szomszed szobaban anyuka nézi a szulejmánt
2023. aug. 17. 10:58
 39/52 anonim ***** válasza:
78%

36

Minden pasinál alap belépő a vékonyság

2023. aug. 17. 11:12
 40/52 anonim ***** válasza:
84%

38. 30 eves korig sem hoz ossze egy fiatal lakast onerobol hitel nelkul. Ha csak nem keres 20 eves koratol 1 millio ft ot.

Vagy orokol az ember, vagy penzesek a szulok, vagy hitel. De azt is fizeted evtizedekig ..

2023. aug. 17. 11:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!