Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nagy gond az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy gond az, ha egy férfi még a szüleivel él?

Figyelt kérdés

Most volt egy felmérés, amiben a nők 60%-át zavarta, ha egy férfi a szüleivel élt.

Én szülőkkel élek 25 évesen. Eszem ágában nincs albérletbe költözni. Majd veszek egy saját lakást, ha lesz rá pénzem.

Viszont van egy A6-os Audim.

2023. aug. 16. 22:20
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
71%

21. Nem azert irtam, hogy hencegjek, hanem azert mert ez volt az egyetlen opciom nekem is. Nem irtam azt, hogy neki nem sikerulhet.

Ha nekem sem jott volna ez be, akkor enis kontener hazat vettem volna. Ezt nem ugy kell elkepzelni mint egy sima irodai kontenert, hanem rendesen fel van szerelve mint egy haz. Kb meg nem mondod hogy kontenerbol van. Olcsobb valamivel, enis ilyet tudtam volna max osszehozni ha nem jon be ez a munka.

2023. aug. 17. 00:25
 22/52 LuckyLevi ***** válasza:
75%
#22 Más értelme nem volt a hencegésen kívül. Nem kérdezte senki és nem mondtál ezzel semmit. Neked sikerült 31 évesen két szintes házat összehozni, ebből nem következik semmi.
2023. aug. 17. 00:32
 23/52 anonim ***** válasza:
0%

Aztan mi ertelme lenne hencegni egy oldalon ahol nem ismer senki senkit?

O 25 evesen sajatot akar en leirtam az opciokat hogy mennyire nem egyszeru. Tema lezarva:)

2023. aug. 17. 00:35
 24/52 LuckyLevi ***** válasza:
75%

#24 Büszke vagy, magadra és jól esik ezt minél több emberrel szeretnéd megosztani. De ezt neked kell magadban elintézni.

Opciókat lehet írni anélkül is, hogy előhozakodsz magaddal.

Fölösleges tagadnod.

2023. aug. 17. 00:42
 25/52 anonim ***** válasza:
0%
25. Abszolut nem tartozok a nagykepu faszik koze. Ugy h lehet rosszul gondolod:). Na mind1.
2023. aug. 17. 00:44
 26/52 anonim ***** válasza:
76%

"A győzelem az enyém lesz és nincs sem pénz, sem erő, sem hatalom ami ezt megakadályozhatná."

Hajrá! Előre! Abba ne hagyd, amíg nem győz a(z incel) világforradalom!

2023. aug. 17. 01:28
 27/52 LuckyLevi ***** válasza:
0%
#27 Mi az az incel vilàgforradalom?
2023. aug. 17. 01:37
 28/52 anonim ***** válasza:
82%

"A végén úgyis én fogok nevetni, amikor saját lakásom lesz, ti meg még mindig albérletben laktok."

Nekem van saját, mert anyukám szeretett, és összegyűjtögette. Csórikám magától egy csokit is sajnált. De nem mindenki ilyen talpraesett és erős.

2023. aug. 17. 01:43
 29/52 anonim ***** válasza:
73%
Jaa majd 50 évesen talán lesz lakasod 🤣🤣
2023. aug. 17. 02:21
 30/52 anonim ***** válasza:
11%
Aki 18 éves kor felett a szüleivel él az felejtse el a nőket. Először is a csajoknak is kell hol lakni, ők is dobbantani akarnak otthonról, szóval a pénzesebb pasit fogják választani. Illetve tökjó úgy együtt lenni a kisszobában, hogy anyuci a szomszédban a Szulejmánt nézi, néha bekopog, hogy kell-e valami.
2023. aug. 17. 05:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!