Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nagy gond az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy gond az, ha egy férfi még a szüleivel él?

Figyelt kérdés

Most volt egy felmérés, amiben a nők 60%-át zavarta, ha egy férfi a szüleivel élt.

Én szülőkkel élek 25 évesen. Eszem ágában nincs albérletbe költözni. Majd veszek egy saját lakást, ha lesz rá pénzem.

Viszont van egy A6-os Audim.

2023. aug. 16. 22:20
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
85%
Na látod, milyen okos vagy, te is tudod, miért gond.
2023. aug. 16. 23:05
 12/52 A kérdező kommentje:

"Egyik hülye ismerősöm is ezt csinálta. (Diplomás), de vett egy audit , viszont az anyjával él és a pasijával"

Egy Audis lány? :O Azt hiszem, jól kijönnénk.

2023. aug. 16. 23:06
 13/52 LuckyLevi ***** válasza:
90%
Nem mondta senki, hogy jobb, ha albérletbe költözöl. Csak, hogy, ha szülőkkel laksz az tehet ilyen-olyan benyomást a lányokra.
2023. aug. 16. 23:07
 14/52 LuckyLevi ***** válasza:
76%

Tetszik a lelkesedésed.

Kozmikus erő maximumraaa!

2023. aug. 16. 23:19
 15/52 anonim ***** válasza:
83%

Kit érdekel hogy kivel élsz. Flegma vagy és nagyképű a nagy semmire.

Mindenesetre én tudom hogy ha egyszer nekem jön egy audis vagy bmws hülyegyerek, és túlélem, úgy megverem hogy senki nem szed le róla.

Mióta vezetek, ezek akarnak letolni az útról. Egyik addig dudálgatott az úton nekem hogy a pirosnál odamentem hozzá. De mert kiszállni a kisgyerek. Csak az autójában volt tökös.

2023. aug. 16. 23:23
 16/52 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom mivel foglalkozol, de ha saját lakást akarsz. Akkor elég sokat kell félrerakj, ha legalább egy közepesen jól kinéző lakást szeretnél. Tegyük fel félre raksz minden hónapba 200.000 Ft-ot. Még az is 10 évre 24 milió ft-ra jön ki. Az BP-n egy elég lapukkantra elég csak.

A másik pedig, hogy mindennek megvan az előnye és a hátránya. Ismerek egy házaspárt mind a ketten orvosok. Az ég világon semmilyen tulajdonuk nincsen. Viszont van tudásuk, ami nem inflálódik. Olyan jól megélnek bármikor költözhetnek bárhova. Nem köti le őket senki. 3-4 évenként váltanak és ezt élvezik mert izgalmas.

2023. aug. 16. 23:28
 17/52 anonim ***** válasza:
57%
Mert nem tud palacsintát sütni.
2023. aug. 16. 23:43
 18/52 anonim ***** válasza:
0%
Hogy képzeli egy férfi, hogy nincs benne a legjobban kereső 10%-ban, aki egyszerre tud kiszórni az ablakon többszázezret albérletre és mellette még többszázezret félretenni saját lakásra is?
2023. aug. 16. 23:46
 19/52 anonim ***** válasza:
63%

Kerdezo en 31 evesen jutottam el arra a szintre hogy bejott egy jo munkalehetoseg, es sikerul egyedul hitel nelkul felepiteni egy ket szintes hazat. Igaz kulfoldon.

Ha csak nincs valami kiemelkedoen jo munkad amivel havi 1 milliot keresel, abbol felreteszel minimum 6-700 ezret akkor kb 50-60 eves korodra lesz hazad, addig meg joval feljebb mennek az ingatlan arak tehat mondhatni onerobol hitel nelkul lehetetlen egy fiatalnak lakashoz jutnia.

Az jobb opcio ha csajjal kezdesz neki, mivel ketten konnyebb minden, csak sajnos arra is kell gondolni a mai vilagba hogy zatonyra fut a kapcsolat. Es akkor jon a marektartas, kit mi illet kozos lonak meg turos a hata. Nem egy olyat hallani hogy rajtamaradt a hitel a pasin a gyerekek kozosek voltak, a no ott akarta hagyni a ferfit plusz kiforgatni a vagyonabol es a ferj ongyilkos lett... En ha ezek a lehetosegeim lennenek, a helyedbe kontenerhazon vagy 4 evszakos lakhato mobilhazon gondolkodnek. Az is tobb millio, veszel egy 3 evszakosat, aztan teliesited. Persze ehez kellene egy telek. De en azt mondom hogy meg ha veszel is egy kis telket plusz ez, olcsobban jossz ki mint egy varosi panellal, vagy teglahazzal.

2023. aug. 16. 23:53
 20/52 LuckyLevi ***** válasza:
68%
#20 Aranyos, hogy elhencegsz a sikereddel, majd azt tanácsolod a kérdezőnek, hogy lakjon konténerben, mert neki nyilván nem fog így bejönni az élet. Ez csak neked sikerülhetett.
2023. aug. 17. 00:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!