Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "passport bros" mozgalom miatt van ilyen sok incel Magyarországon? Lekopasztották a könnyen behódoló nőket a nyugati férfiak?
Ezt a cikket egy nő írta, nem egy incel!
Budapest is pár éve még tele volt ilyen brit turistákkal. Most azért esett vissza, mert valamelyest a kelet-európai nők házhoz mentek nekik az ukrajnai háború miatt + Budapest annyira megdrágult hogy már nekik sem éri meg. Mindemellett már annyi magyar nő "hódolt be" nekik, hogy már nem maradt áru a polcon. Az a magyar nő aki erre vevő volt, már elkelt és Nyugaton van. Így magyar férfiak százezreinek nem jut nő Magyarországon.
Szerintetek emiatt a mozgalom miatt ilyen sok az incel ebben az országban?
Én az incelektől ép szeretnék átigazolni a passport brokhoz.
“aki hajlandó alárendelni magát a férfinak”
Én teszem bele az energiát. Én tanulok spanyolul, meg tanultam angolul vagy 5 évig, nem a nő magyarul.
“Budapest annyira megdrágult hogy már nekik sem éri meg”:
Pár éve még az volt, hogy jáá francia. Mára viszont inkább a budapesti nők jöttek rá arra, hogy a nyugati férfi semmiben sem különbözik a magyartól, azt leszámítva, hogy valamennyivel többet kap ugyanazért a munkáért odakinn.
Sztem egy angolnak továbbra sem drága Budapest. A magyargyulolo fidesz buta gazdaságpolitikaja pont azt tudta elérni hogy mi magyarok már nem csak ha nyugatra megyünk hanem itthon a saját hazánkban is kezdünk csorok lenni.
Egy angolnak ez továbbra sem hiszem hogy drága, legalábbis most jöttem onnan haza és itthon kb minden jóval olcsóbb azért (Pringles nem, az kint olcsóbb volt).
Én úgy tudom hogy a passport brok ilyen melyszegeny keleti meg latin amerikai országokba szeretnek menni. Nekik az a taktika hogy kiszolgáltatott, mélyszegény nőket próbálnak hazahozni hogy "tradicionális feleségük" legyen, ami nekik azt jelenti hogy egy nő kussol, főz meg parancsra a faszukra ugrik (női orgazmust természetesen figyelmem kívül hagyják).
Magyarország az EUban gyengén teljesít de bőven nem egy Kolumbia vagy Fülöp szigetek
De igen, már drága lett Budapest a britek azon rétegének (az aljának) akik ilyen passport tesók. Azok a segélyezett/lumpen alkalmi melós rétegből kerülnek ki.
London meg a többi brit város 10 éve is ugyanilyen drága volt mint most. De Budapest 10 évvel ezelőtt még egy filléres város volt Nyugati pénztárcával, még egy ilyen passport bros-os lúzernek is. Azóta annyira megdrágult minden téren hogy csak na. Ha megnézed mennyi a brit segély, megnézed már milyen arany meg gyémánt áron vannak az AirBnB-s lakások, meg még a repjegy is megdrágult, meg a taxit meg mindent fizetni kell, akkor már a végén bolti parizerre alig marad pénze az útlevéstesónak. Az már meg nem vonzó a magyar nőknek sem ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!