Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ferfi jolerzi magat velem, van program sex stb akkor miert nem szeret belem? Most akkor jo barat vagyok neki akit neha megdug?
#3 ez kvára igaz. Rám tapadnak a jobbnál jobb pasik, de kapcsolatot tök nehéz összehoznom velük, mert nem vagyok egy mentális beteg, idegbajos, kontrollmániás, támogatásra szoruló csaj :D Van autóm, házam, kedves nyugis természetem van, meg jó sportos alakom, szexre mondom jobbnál jobb pasik találnak be, de kapcsolat? Az csak akkor lehetne, ha egy kattos ribi lennék. Így meg gondolom túl unalmas, hogy nem megy egész nap a Mónika show.
Egyik barátnőm cigizik, nem sportol, úgy ugat a pasijával sokszor, hogy már a körülöttük lévőknek ciki, és egy sportos mérnök pasija van. Érted, egy egyetemet végzett értelmes embernek erre van igénye, akkor mit várjunk a többitől..?
#11:
De ez a nőkre is érvényes. Mennyi nő kattos, féltékeny, bántalmazásra képes pasival van együtt és a normális nem kell!
Ez mindkettő nemre igaz!
#12 igen egyetértek veled, sok nő is olyan pasival van, amit egyszerűen nem értek. Én inkább vagyok egyedül, mint ilyen szar kapcsolatokban…rengeteg a mentális zavaros ember, valljuk be, akik ilyen kapcsolatban vannak, azok nem százasok.
Ja amúgy kérdező, kalandba, szexkapcsolatba csak úgy menj bele, ha nem vagy érzelmes ember. Ha az vagy, akkor jó eséllyel egy szex után belezúgsz a partnerbe, de a pasiknál ez ritka.
Nem tudom mióta ismered őt kérdező, de ha a szex része előtt tényleg jó barátok voltatok és aztán a vonzalom alakult ki akkor még rosszabb a a helyzet, mert tényleg nem a barátod, egy barát tekintettel van az érzéseidre és mérlegeli, nem hagyja, hogy szenvedj a visszonyban.
Ha meg ismerősről /idegenről van szó az aztán igazán nem nézi, hogy te mit érzel csak élvezi amit adsz és ha megun, akkor eldob, mint a használt óvszert...
Egyáltalán nem érthetetlen, inkább világos teljes mértékben!
Azért tart programokat, mert abban egyeztetek meg, hogy barátság extrákkal és abba beletartozik, hogy minőségi időt is együtt töltöttök szexen kívül.
Lehet jól érzi magát veled, de lehet "kötelességből" teszi, csak azért, hogy ki ne lépj az egészből.
Ha tényleg érezne irántad valamit, annak lennének jelei, sőt lehet, hogy szólna, hogy ez neki kevés, hogy többet szeretne és kapcsolatban szeretne veled lenni.
Viszont ha neked voltak elszólásaid, bakijaid a "szerződést" illetően és ő mégse reagált rá, minden maradt a régiben, akkor csak élvezi amit nyújtasz.
Egyébként abban megegyeztettek, hogy csak kizárólag együtt szexeltek? Mert ha nem, akkor nem biztos, hogy csak te veled létesít szexuális kapcsolatot.
Leirják hogy miért aztán kérdező szerint még mindig "èrthetetlen"🤣
En osztom 11-et
A r.bis vagy simán szakító, kényes beszílogatós szakítozós nekik az istennő.
Nem az aki kéznél van.
Hm, akkor itt valami nagyon félremegy a mostani generációban? Az én ismerősi körömben mindenkinek normális párja van. Szeretik a nyugalmat, nem gond, ha a mindennapok picit unalmasak. A saját párommal is ugyanígy vagyunk. Pedig bármilyen hihetetlen, majdnem 30 évet vártunk mind a ketten egy szerelemre.
És nekem sosem volt affinitásom csak úgy kapcsolatban lenni, vagy szexelni, mert hogy legyen. :/ Tudom, ezt demiszexualitásnak hìvják a modern elképzelésben, de nekem ez volt a jó, vártam arra, aki igazán megérdemel, akire igazán vágyakoztam, és lám ő is így volt ezzel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!