Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mi az az anyagi helyzet egy pasinál amire egy nő felkapja a fejét és elkezd érdeklődni a pasi irányába?
Férfiként írom: sokkal szerényebb autóval járok sokkal olcsóbb órát viselek, mint amit megengedhetnék magamnak. Bp-hez közeli ház hekyett kisee távolabb elek csend, nyugalom, tiszta levegő es ugyanazért a pénzért sokkal jobb állapotú, majdnem energia független a házam.
Nem vagyok gazdag lehetne több ha többet akarnék, de most jön a lényeg: napi 4h átlag amit dolgozom, van időm sportolni, pihenni, nem rohanok nem idegeskedek. Nőben számomra az az ideális aki pl takarékos es okosan költi el a pénzt, mert én is ésszel kezelem
Miért kérdezitek ezt meg minden nap inci fincik ?
Tudjatok mi kell ? 20 centis férfiasság és vonzó külső (kocka hassal). Pénze a nőknek is van.
12. Mert szidod a tarsaidat?
Te is ugyanolyan ostoba incel vagy csak te a külsőre fókúszálsz.
Most... érted. Egy lusta, élősködő, nem dolgozó nőnek egy olyan pasi is elég, akinek van munkája és hajlandó odaadni neki a fizetését.
Egy sikeresebb nőnek nyilván egy nála gazdagabb pasi kell ha és amennyiben kizárólag a pasi miatt randizik valakivel.
Akit ez kevésbé érdekel, annak nyilván csak ennyi nem lesz elég.
Mit értesz érdeklődés alatt?
Mert ha ismerkedés terén csak annyit tudsz felmutatni, hogy van egy bömösöd és pörgeted a kulcsát, akkor az én érdeklődésem felkeltetted. Azonnal rohanok, hogy körberöhöghesselek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!