Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tennél ha randiznál egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha randiznál egy pasival egy parkolóban és mikor megérkeznél azt látnád hogy ő egy ostoba villás bottal mászkál fel alá majd ha odamegy hozzád és közli hogy itt olaj van?

Figyelt kérdés
2023. aug. 11. 08:01
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Ez már elég messziről kiszúrható, hogy időben meg tudjak fordulni és hazamennek, mielőtt megszólít. Aztán tiltás, törlés.
2023. aug. 11. 08:02
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Olajra lépnék.
2023. aug. 11. 08:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi bosszant ennyire, drága ember?

Ha zavar valammelyik kérdés, jelentsd, vagy ne nyisd meg.

A pontozást leszarom, a téma meg pont olyan tanulságos, mint a tetszhetek-e neki, az x nettóval megkaphatom-e, mit gondolhat a másik... stb., stb. stb. kérdések.

Reggeli szabadságos semmittevéshez olvasgatni remek, a késői kávé mellé, én szeretem ezeket is. Bocs.

2023. aug. 11. 09:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Megörülnék, mert mindig van a csomagtartómban egy mobil olajkút ilyen esetekre. Gyorsan felhúznánk, aztán el is kezdhetjük egy új olaj dinasztia megalapítását.
2023. aug. 11. 09:40
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Ja csak azért, mert itt ezen a helyen akkora divat és bosszúállás ez a (le)pontozgatás, gondoltam megjegyzem. Szerintem még vagy 1000X meg is fogom egy kis kávé mellett. Vagy majd milyen lábbal kelek fel, nyomok vagy 50 lepontoást random, de lehet hogy felpontozok. Látom hogy mekkora presztizs értéke van, főleg az ilyen-olyan magasröptű kérdések alatt. Na meg a válaszok... :D :D :D
2023. aug. 11. 09:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Szíved joga, komolyan. Színes bogyókázzál csak, abban is van móka.

Viszont ha ennyire szívügyed a pontozás, akkor csinálj még egy magas "presztizsű" reget, húzd fel 90% fölé (hiszen tudod, hogyan kell), és csak akkor vesd be, lepontozásra, ha tényleg fel akarod bosszantani azokat, akinek ez fontos szempont a válaszadásnál. Kezdj el nagyban gondolkodni! :D :D

2023. aug. 11. 10:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy olyan randiba nem mennék bele, ahol parkolóban őgyelgünk... nem vagyok egy nagyigényű nő, nekem egy szép helyen való séta is oké, de ez nagyon szinten aluli. De még ez is a tetejében... ahogy a másik válaszoló fogalmazott, olajra lépnék :).
2023. aug. 13. 20:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Nyomorék vagy? Mifelénk van lába az embereknek amivel elmehetnek a parkolóból máshova
2023. aug. 13. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!