Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy 40 éves nő fb társkeresőn kölcsönös vonzalom, csak ott beszélgettünk, elvileg minden rendben volt, randi is szóba jött, utoljára én ìrtam egy napja nem válaszol. Akkor ennyi volt vagy????
Figyelt kérdés
Igazából nem annyira bánom ,én "csak" 37 vagyok, neki van 3 fia akikből 2 él vele. Mint nő tetszett kűlsőleg és a személyisége is szimpatikzs volt, de az hogy elvált, idősebb, 3gyerekes anyuka...az annyira nem,de azért 1randit megért volna.Ha érdeklem nem gond, de ő(is) nyomúlt,ha nem akarok valakivel randizni nem igérek neki találkozót inkább valamilyen indokkal lerázom,ha nem akarom a szemébe mondani....Hát ki érti ezt?..már nem vagyunk tinik.2023. aug. 7. 21:16
11/12 anonim válasza:
Teljesen őszintén, én eleinte megmondtam a férfiaknak akik írtak (mindegyikre szépen válaszolva, hogy ha külsőleg, esetleg beszélgetés során belsőleg nem votl szimpatikus, de a legtöbb rögtön elkezdett szitkozódni, csúnyákat írni.... azóta csak simán nem írok már.
12/12 A kérdező kommentje:
11es! Hát megértem, persze férfi szemszögből más ,de tartanám magam a kultúráltsághoz ha meg hőbörög tíltás gonb:)
2023. aug. 11. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!