Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért lehet szerintetek?

Figyelt kérdés

Általában az exemhez hasonló férfiak akarnak velem ismerkedni, néha előfordul, hogy másmilyenek is de nagy többségben hozzá hasonlók.

Az exem tipikusan olyan személy volt aki, minden sértés nélkül, nem volt egy agytröszt, nem igazán lehetett vele normálisan kommunikálni tehát intellektuálisan nem volt a toppon. Nem fordított figyelmet a külsejére.

Nem értem, hogy miért akarnak velem ilyenek ismerkedni mert én pont az ellentéte vagyok annak amit leírtam és általában ilyen emberekkel nem vagyunk egy hullámhosszon.

Az exemmel régen azért jöttem össze mert az önbizalmam a béka segge alatt volt és úgy voltam vele, hogy mindegy milyen csak legyünk együtt. Azóta ez teljesen megváltozott mert sokat dolgoztam magamon is.

Gondoltam már arra, hogy lehet az élet így próbál esetleg tanítani, hogy még mindig olyan vagyok e mint akkor és azért találnak meg ezek a férfiak.

Vagy ez szokványos dolog másoknál is?

Köszönöm a válaszokat előre is! 😊

2023. aug. 4. 10:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
29%
10. Te vagy a buta.. havalaki teszi a hulyet attol meg nem hulye , csak nem akar kitunni erted?!
2023. aug. 4. 10:49
 12/20 anonim ***** válasza:
45%

Jó, de mit mondanak? Azt, hogy 4+5=8?

Mert ha nem, csak a stílus "hasonló" attól még nem ostobák.

Most hogyha én eléd állok és a stílusom hasonló, akkor én se vagyok intelligens, vagy mi?

Basszus itt veled vannak gondok inkább és nem velük! :D

2023. aug. 4. 10:54
 13/20 A kérdező kommentje:

Nem.

Itt ilyenekre gondolok pl, hogy "oszt" és ehhez hasonló megnyilvánulások.

Vagy ha bármilyen komolyabb témáról van szó akkor csak bólogat és nem tud hozzáfűzni semmit.

Vagy nem tud esetleg helyesen írni.

2023. aug. 4. 10:58
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Na a helyesírás engem is zavar, de attól másban, az élet más területein még lehet ügyes, bölcs, értelmes.

A bólogatás is olyan dolog, hogy vagy egyetért veled nincs több hozzáfűznivalója, nem ért egyet, de nem akar vitát generálni így inkább hallgat, vagy nem ért az adott témához.

Oszt, jó' van... Nem BP-i, tájszólás, szokás, vagy butaság.

Egyáltalán nem biztos, hogy unintelligens. De ha szerinted az, akkor keresgélj tovább.

2023. aug. 4. 11:03
 15/20 anonim ***** válasza:
53%
Szóval ezek parasztok...jobbágyok
2023. aug. 4. 13:12
 16/20 anonim ***** válasza:
36%
Ha a nagy semmiről rizsázól arra még az atomfizikusok sem tudnak válaszolni mert nem sok mindenkit érdekelnek az ilyen semmit mondó gondolatok.
2023. aug. 4. 16:10
 17/20 A kérdező kommentje:
Más típusú embereknek nem okoz gondot válaszolni a "rizsázásomra" hanem aktív beszélgetés történik, kivéve az általam említett emberkéknél.
2023. aug. 4. 16:18
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
17. Nem is regálok semmit inkább erre , mert egy provokációs kérdés.
2023. aug. 4. 16:22
 19/20 A kérdező kommentje:
Ahogy érzed 😃
2023. aug. 4. 16:34
 20/20 Senior Séf ***** válasza:
51%

"Nem valóak hozzám mert mint leírtam beszélgetni se tudunk egymással normálisan."

Te meg a vesszőkből csak a hímvesszőt ismered.

2023. aug. 5. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!