Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok járnátok a jövő nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok járnátok a jövő nagy rapper superstarjával?

Figyelt kérdés

Aki elhivatottan készül a rapper sztárságra. Gyúrni jár, pénzt gyűjt hogy menő tetkói lehesenek, a BMW-jét pimpeli. Közben írja a saját rap számait. Össze gyűlt belőlük két albumra való is.

Ilyen szövegeket tol:

"Helló szia, paraszt,

Földet én nem túrok,

Lejárok a gymbe,

Reggel-este gyúrok.

A BMW-m csippeltetem,

Hengereket fúrok,

Minden péntek este

Jó csajokat k.rok.

Ha bemegyek a diszkóba

köszönnek előre

Rácuppanok egybő

a szexi pultos nőre

Rendelek egy vodkát

nyomom én a sódert,

Előbb állítasz meg

egy elszabadult dózert.

Megállíthatatlan

A középső nevem

gyere gyorsan bébi,

randizzá most velem!"

2023. aug. 3. 14:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
Magyarul mennyire jön be a nőknek egy lusta, ingyenélő, munkanélküli, nagypofájú pasi? Akinek van egy kis ép esze, semennyire nem kíváncsi egy ilyen alakra.
2023. aug. 3. 16:47
 12/19 A kérdező kommentje:
Bezzeg ha meglessz youtubeon a 100000 követő egyből kelleni fogok a nőciknek.
2023. aug. 3. 17:20
 13/19 anonim ***** válasza:
83%

Rendelek egy vodkát

nyomom én a sódert,

Kibaxnak a szekusok

"Takarodj te tróger"

2023. aug. 3. 17:45
 14/19 anonim ***** válasza:
86%
Ember, neked még barátaid sincsenek szerintem. Majd pont téged emelni ki a társadalom? Tudom, hogy csak trollkodsz amúgy (a lúzerség miatt érzett fájdalom humorral való enyhítésére vagy tipikus példa), de akkor is szekunder-szégyenérzetem van tőled. Kezdj már magaddal valamit ember!!!
2023. aug. 3. 20:53
 15/19 anonim ***** válasza:
33%

Mondjuk Krúbi, Betonhofi, Dzsudló meg a hasonlóak pont bazira népszerűek. Rég volt ilyen felkapott a rap a fiatalok körében mint manapság.

Ez a fenti nyilván szar, meg nem is vicces.

2023. aug. 3. 22:33
 16/19 anonim ***** válasza:
46%
Csak ezek jó előadók, a fenti szöveg meg egy zsák fos.
2023. aug. 4. 00:31
 17/19 anonim ***** válasza:
70%

15, na az is beteg, akinek ezek a hulladékok tetszenek.

Én személy szerint utoljára akkor voltam szórakozóhelyen, amikor a videodisco során beadtak egy Krúbi számot. Még egy olyan undorító, primitív, hulladék, ocsmány, gennyes, elrohadt zenét, mint az, azt hittem elhányom magam. Aztán körülnéztem, és azt láttam, hogy az embereknek ez tetszik és buliznak rá.

Úgyhogy kikértük a kabátomat a ruhatárból és hazajöttünk. És úgy döntöttem, hogy soha semmilyen körülmények között nem akarok ilyen helyre menni.

2023. aug. 4. 08:21
 18/19 anonim ***** válasza:
25%
17 szar ízlésed van, sírj
2023. aug. 4. 14:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Na, meglett már a százezer, akarom mondani az egy követőd a you tube-on? Vagy csak azért követett egy nőci múltkor a plázában, mert nem tudta, hogyan mondja el, hogy klotyópapír lóg ki a gatyádból?
2023. aug. 26. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!