Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meg erdeklem?
Figyelt kérdés
Mar evek ota ismerjuk egymast a fiuval, vannak idoszakok amikor kicsit tobb is van koztunk mint baratsag, de ez eleg komplikalt. Hetente/2 hetente egyszer szoktunk talalkozni. Mostanban kicsit el vagyok bizonytalanodva hogy mi van. Az elozo heten 2szer is ramirt de nem kezdemenyezett talalkozot. Pedig en emlitettem hogy szivesen latnam valamikor, arra mondta hogy o is, de aztan terelodott a tema. Tegnap nem ot akartam hivni, de veletlen rossz helyre nyomtam. Azonnal leraktam, 1 mp volt es remeltem hogy nem latja. Konretan egy percen belul irt, hogy most a csaladjanal van, de kesobb fel tud hivni. Irtam hogy ne haragudjon veletlen volt. Erre csak annyit irt hogy "Ah". Nem tudom hogy most megint nekem kene majd kezdemenyezni valamit. Vagy csak hagyjam az egeszet....2023. aug. 2. 19:54
1/2 anonim válasza:
Hagyd az egészet inkább, jobban jársz szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!