Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők akik randiznának nagyon csúnya testű
férfival?
Nem! Aki egyszer ennyire elvolt hízva az később újra elfog. Olyan kell aki egész életében vékony volt.
2023. júl. 30. 11:53
Te elfogadnál hasonló nőt? Kb ugyanigy nézek ki! .... 50kg.a fogyás!
2023. júl. 30. 11:53
A bőrt el lehet távolítani és akkor nem csúnya hanem átlag test lesz.
2023. júl. 30. 11:58
Rengeteg no van undorító férfivel
2023. júl. 30. 12:08
Persze, nem minden a kocka has. Egy ilyen fogyáshoz nagyon durva kitartás kell, ezt nagyon becsülöm. Én 80 kilótól fogytam le 60ra, ez is kő kemény munka volt, szóval megértem. Nameg rajtam is vannak striák, narancsbőr.
2023. júl. 30. 12:22
A küzdelmet elismerem, de attól még taszít az ilyen test, így nem. Több 10 kiló felesleg nekem még oké (ha nem szétfolyós a test, és bír rendesen mozogni), vagy például, ha meg lennél műtve, a heges sem vészes. De nekem a nagyon sovány, ill. a lógós az, ami kizárt ismerkedésnél.
2023. júl. 30. 12:34
Csak lábjegyzetként, férfiként említeném a saját tapasztalatom:
Én anno kb 80kg-ot fogytam. Egyrészt hatalmas siker volt, másrészt életem egyik legnagyobb csalódása. Ilyen bőrrel végül rosszabbul éreztem magam, mint elhízva. Sokkal. Strandra sem bírtam kimenni. Hatalmas kudarcélmény volt. Később lassan visszajöttek a kilók a rossz táplálkozás miatt. Az a különbség, hogy mára nagyjából elfogadtam magam és jobban érzem így magam, mint lefogyva. Így mára pont nem érdekel senki véleménye, ha kimegyek a vízpartra.
Akkoriban, huszonévesen a saját korosztályom képtelen lett volna valszeg elfogadni. Hála az égnek mindig az idősebb nőkhöz vonzódtam és mindig volt is valakim. Ahogy most is.
Nehezített pálya, az biztos. De ha meg tudod esetleg műttetni, még jó is lehet. Arra viszont akkor vigyázz, hogy ne hízz vissza!
2023. júl. 30. 15:16
7. Ez tényleg fura, kövéren tényleg sokkal több kedve lehet strandolni egy embernek mint lefogyva, de ekkora bőrfelesleggel. Akkor már inkább tényleg a duciság, az sokaknak még be is jön, a nőknél mindenképp legalábbis, de a lógó bőr nem igazán vonz senkit. :(
2023. júl. 30. 16:25
Engem a lógó bőr nem undorít annyira, de pl. sztómazsákos emberrel nem jönnék össze, na, az taszít, megmondom őszintén.
2023. aug. 1. 00:48
Kapcsolódó kérdések: