Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a ghostingról, vissza nem írásról?
Figyelt kérdés
2023. júl. 26. 18:05
11/21 anonim válasza:
Nem ír vissza 24 órán belül -> unmatch!
Ennyi.
12/21 anonim válasza:
Elég szar dolog, sokkal jobb letisztázni egyből és akkor később nem fog megkeresni újra, hogy Hátha van esélye...
13/21 anonim válasza:
"sokkal jobb letisztázni"
Próbáltad? A pasik jelentős része rohadt alpári, gusztustalan stílusban megy át.
Legjobb törölni, tiltani.
14/21 anonim válasza:
15# igen próbáltam, és nem alpári stílusra gondolok. Kérlek nem beszélj félre.
15/21 anonim válasza:
15. Sok mindenkiben meg van a feszko ilyenkor de sokan nem engedik eluralkodni magukon es tovabb lepnek siman.
16/21 anonim válasza:
Az nem ghosting, ahol még nem találkoztunk.
17/21 anonim válasza:
A ghostingolót minősíti, nem engem.
18/21 anonim válasza:
Aki fél egy kis ízes szövegtől az zárkozzon be otthon, nyelje le a kulcsot és bujjon az ágy alá ... mert borítékolom történik vele cifrább is még az életben
19/21 anonim válasza:
Tudnák ám ezek a férfiak parák lenni. Egyszer az egyik miután megírtam randi után, hogy nehari, de mégsem, nagyon bedurvult. Álprofilokról bombázott. Olyanokat írt, hogy lenyomozott, tudja a címem, elvágja a torkom, nézzek mindig a hátam mögé meg ilyenek mentek napokig. Gondoltam, hogy csak szövegel, nem is lett semmi, de napokig tízesével ilyen üziket kapni miután kulturáltan megírtad, hogy nem folytatnád, elég para.
20/21 anonim válasza:
19
Miert gondolod hogyha siman csak ghostingolod akkor nem tette volna meg ugyanezeket? Szerintem sokkal korrektebb dolog megirni hogy bocsi de nem, ha nem fogja fel es tovabb irogat akkor tiltas. Ha viszont megtalal alprofillal azzal nyilvan nem tudsz mit kezdeni de ebben az esetben kb tokmindegy mit csinalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!