Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem ír senki vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír senki vissza a randivonal társkeresőn?

Figyelt kérdés

Három hete regisztráltam a Randivonal internetes társkeresőre, 37 éves vagyok, szerintem nem vagyok csúnya, nem vagyok elhízva...átlagos vagyok.

Abszolút nem írok rá a túl csinos nőkre, mert tudom hogy az esélytelen, általában az átlagosokra és még a kicsit ducikra is 80 kg. Vagy 100 nőre már ráírtam, olyan 10% aki csak visszaírt, hogy bocsi de nem egymást keressük...

Mit tudok csinálni miért van ez, hiába fizettem elő, nagyon elszomorodtam, hogy nem lesz így párom, élőben már alig lehet ismerkedni

2023. júl. 25. 21:53
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Semmilyen társkeresőn nem írnak vissza a nők az átlagos férfiaknak. Deal with it.
2023. júl. 25. 21:55
 2/9 anonim ***** válasza:
28%
Rácsesztél, mert az átlagosan kinéző nők is egyértelműen jó pasit akarnak maguknak, nem pedig átlagosat.
2023. júl. 25. 21:56
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Mutasd magad privátban, csak hogy lássuk mennyire vagy átlagos. 😊
2023. júl. 25. 21:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha gondolod írj nekem itt :)

én is fent vagyok randivonalon de nem vagyok elöfizetö emiatt nemtudok visszaírni. Lehet màsok is így vannak ezzel.

2023. júl. 25. 22:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha rám írtál, azért, mert lelopták fbről a képem, és felregiztek. Bocsi.
2023. júl. 25. 23:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Mert az ilyen társkereső oldalakon hulladék emberek vannak, az az igazság. Az a söpredék, aki élőben nem kell senkinek.
2023. júl. 26. 07:20
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
Miért ezt a boomer oldalt használod? Annyi ingyenes app van már...
2023. júl. 26. 07:36
 8/9 anonim ***** válasza:
24%
Te magad írtad, hogy átlagos vagy. Ezért. Ahhoz, hogy társkeresőn valaha visszaírjon egy nő, olyan jól kell kinézned, mint Brad Pitt és Johnny Depp együttvéve kétszer.
2023. júl. 26. 08:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem gondoltam volna, hogy ezt az oldalt még használják....
2023. júl. 26. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!