Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy átlagos férfinak tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos férfinak tényleg a Tinderre érdemes csak előfizetni?

Figyelt kérdés
Azt mondják hogy csak erre egyedül érdemes előfizetni mert az messze a legaktívabb legnépszerűbb társkereső oldal az összes többi mint Badoo Randivonal Elittárs és társai teljesen felesleges mert ott biztos nem fognak visszaírni a nők vagy szerintetek melyik mégis az ahol a legnagyobb esélye van társat találnia egy átlagos férfinak?
2023. júl. 23. 12:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Offline.
2023. júl. 23. 12:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A Randivonal és a többi hagyományos társkereső nem igazán mennek a fiatalabb korosztályban.

A Tindert átlagosként nem ajánlom. Nő vagyok (igaz, átlag alatti), de pont azért töröltem magam rövid időn belül onnan, mert csak "tökéletesék" vannak jelen. Ott egy átlagos, egyszerű, hétköznapi ember labdába sem rúghat.

A Badoo heterogén. Igen, jelen van egy nagyon mély színvonalat képviselő réteg is, nyilván őket ignorálod. De miután ők kiestek a rostán, még marad sokféle jelölt, nem csak a kimaxolt külsejű, életű és profilú.

2023. júl. 23. 12:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Tinderen sem írnak vissza, max ha előfizető vagy. Vagyis 30 alatt lehet, azt nem tudom. Egy tény, én 35 évesen, 185 centi magasan és 85 kilóval, sportosan, normális arccal, ízlésesen öltözködve, bár kétoldalt már mikiegeresedek, de nem sok meccset értem el. kb 270 nőt húztam jobbra, jó ha 14 matchem lett.
2023. júl. 23. 12:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen társkeresőre ne fizess elő, mert mind lutri. Így látatlanban az esélyeidet latolgatva meg csak annyit, hogy előbb vinnéd el a lottófőnyereményt, mert ahhoz csak szerencse kell.

És ne izgulj! Ha netán összehoz az élet egy nővel, akkor meg majd úgyis elő kell fizetned pár dologra. :D

2023. júl. 23. 12:32
 5/9 anonim ***** válasza:
92%

,,Ott egy átlagos, egyszerű, hétköznapi ember labdába sem rúghat."

Adom. Ha 10/8 alatti vagy objektíven nézve, akkor hanyagold férfiként. De nőként is el kell érni egy 10/6-ot.

2023. júl. 23. 12:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt ezeknek a társkeresőknek egy aranykora, amikor még átlag pasiként is simán lehetett randira vinni onnan nőket és akár kapcsolat is lehetett belőle. Ez kb 2002-2017 között volt. Legalábbis nekem ebben az időben sikerült több lányt is randira hívnom 20-on évesként pl a csajok és pasikról vagy a randivonalról is. Lett 2-2 barátnőm is mindkét oldalról. De az utóbbi pár évben, amit látok az borzasztó. Amikor régen 10/1 visszaírt és pl 50 próbából egy randi is lett, az most kb 10-szer rosszabb lett. Lehet mondani, hogy öregedtem, nem lesz szebb az ember,de hiába tenném fel a régi képeimet (mert póbáltam), ugyanaz lenne a helyzet. Valami megváltozott, mindenki a tökéleteset várja, elrugaszkodtak az elvárások a földtől a neten. A való életben sem sokkal könnyebb ismerkedni, de mérföldekkel több esélyed van férfiként, mint társkeresőkön.
2023. júl. 23. 12:46
 7/9 A kérdező kommentje:

"És ne izgulj! Ha netán összehoz az élet egy nővel, akkor meg majd úgyis elő kell fizetned pár dologra. :D"

Mint amennyit Ő fizet elő rám pár dologra, nagyon nem eltartandó hölgyeményt keresek....

2023. júl. 23. 13:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Hihihi, ha ronda vagy, se online, se offline ne próbálkozz, csak kifognak nevetni, gúnyolódnak majd rajtad. ÉS amúgy se fárassz senkit ezzel, úgyis borítékolt, hogy "ön nem nyert"
2023. júl. 23. 13:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Online társkeresőre férfiként csak akkor regisztrálj ha rendkívül vonzó vagy, jól nézel ki és alkalmi szexre vágysz könnyedén, erőfeszítés nélkül. Átlagos férfiként extrém gürizés szükséges egy hozzád hasonló átlagos lányhoz is, akár évek munkája vagy rendkívül sok próbálkozás és nagyon meg kell erősödnöd, hogy kibírd a kvázi végtelen elutasítást és sokszor brutális megalázást.

Átlag alatti férfiként pedig örülj ha létezhetsz, húzd meg magad és próbálj minél jelentéktelenebbnek és ártalmatlanabbnak tűnni. A puszta létezésed már haragot, undort vált ki és nem is kell semmit sem csinálod azért, hogy zaklatónak, erőszaktevőnek, vagy jobb esetben csak "furcsának és visszataszítónak" bélyegezzenek.

Ha nem vagy objektíven legalább 10/7 külsőre, akkor kösd fel a gatyád, átlagosként kezdj el fejlődni, edzés, megfelelő öltözködés, frizura, stílus, anyagi helyzet, ha kell plasztikai műtét.

Ha 10/5 alatt vagy akkor megpróbálhatod magad sok sok munkával legalább egy 6-7-re felhzoni, de sokat ne reménykedj, inkább add fel és éld az életed csendben, nyugodtan, magányosan.

2023. júl. 24. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!