Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagos külsejű és szép nők!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos külsejű és szép nők! Mit szóltok ahhoz, hogy nektek az internetes társkeresés maga a mennyország, míg az átlagos külsejű férfiaknak maga a pokol?

Figyelt kérdés

Folyamatosan kapjátok a lájkokat, üzeneteket, tele vagytok matchekkel, mindenki folyamatosan puncsol nektek, mindenki randizni akar veletek.

Egy átlagos külsejű férfi meg örül, ha évente 1-2 randit le tud szervezni, úgy, hogy folyamatosan próbálkozik a neten.

2023. júl. 22. 20:30
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
91%
#20: ne is haragudj, de elég szégyen rád nézve, hogy lövésed sincs. Első körben szín- és testalkattípus megállapítása, (elsőre ott a Color Me Beautiful keretében kidolgozott 12 színtípus rendszer, másodikra a David Kibbe által kidolgozott 13 testalkattípus, amelyről Aly Art youtube-csatornáján, férfi hollywoodi sztárok által illusztrált kétrészes videó van). Bőrtípus, haj felmérése. Részletesen végigvenni minden külső adottságot, mert minden ellensúlyozható vagy kihangsúlyozható. Erre szerintem, ha valaki tud angolul, korlátlan tudásanyag áll a rendelkezésére a neten.
2023. júl. 22. 23:22
 22/34 anonim ***** válasza:
74%
#21 voltam, az első kettő (színtípus, testalkattípus) arra szolgál, hogy ezeket felmérve lehet normális, személyre szóló ruhatárat összeállítani.
2023. júl. 22. 23:24
 23/34 anonim ***** válasza:
94%
És mi a szart kezdjek vele? 99%a csóró, mamahoteles, kommunikáciora keptelen, elvált gyerekes, nem akar semmit a szexen kivul.
2023. júl. 22. 23:25
 24/34 anonim ***** válasza:
92%
Átlagos külsejű nő vagyok. A büdös életbe eszembe nem jutna internetes társkeresőzni, mivel semmi kedvem traumatizálni magam.
2023. júl. 22. 23:28
 25/34 anonim ***** válasza:
83%

#20: még annyi, hogy volt stílustanácsadó átalakító műsor férfiaknak:

[link]

Szóval kb. semmire sincs mentsége a magadfajta kezüket széttárósoknak.

2023. júl. 22. 23:31
 26/34 anonim ***** válasza:
87%

"Nem tudom, szerinted mit kellene?"

Rajtad minden tökéletes?

2023. júl. 22. 23:36
 27/34 anonim ***** válasza:
73%

21

Köszi megnézem majd őket.

26

Nem, semmi sem az. Miért, rajtad?

2023. júl. 22. 23:44
 28/34 anonim ***** válasza:
92%

Teszek a kínlódásotokra.

Engem kifejezetten sokan keresnek online + személyesen is ilyen ajánlatokkal, de hogy őszinte legyek, a belem kifordul már tőlük. Kopjatok már le a fiatal lányokról, komolyan mondom…

2023. júl. 23. 00:14
 29/34 anonim ***** válasza:
82%

Én átlagos külsejű 30 éves nő vagyok és leszögezem hogy az online párkeresés minden csak nem mennyország. Én csak bumbleon vagyok fenn de a férfifelhozatal kb egyenlő a nullàval, 100 profilból talàn 2-3 ami jobbra húzható. A többi mind olyan (igazi példák, ezen a héten làttam:)

-kisbabát fog a képen (övé talán?!);

-a bemutatkozásában az szerepen hogy ő egy rosszfiú aki a falhoz dönget (??)

-olyan a képe hogy szétvan nyomva a szeme mintha szemészeten lenne lézeres szemműtéten/szellemet látott volna

-nincs egyik képén se teliszájjal mosolygós képe (ilyennel már megjártam hogy csak személyesen derült ki hogy nincsenek fogai, amik meg vannak barnák, na kössz nem, instant bal ha nemlátom a fogait)

… meg ehhez hasonlók.

Ja, és aki véletlen match, akkor elkezdődik ez a tutyumutyizás majd kb semmi konkrét de nem baj, én kérdezek nő létemre, aztán ghostol.

Szal így kb ez ami van női szemmel. Pedig egoizmus nélkül nem vagyok egy rondaság.

2023. júl. 23. 00:19
 30/34 anonim ***** válasza:
96%

Ez az egész addig érdekes csak, míg nem találkozol közülük pár tucattal. Hiába a vonzó portfólió, többségében sajna katasztrófa az élőkép: alkesz, személyiségzavaros, öngyilkossági vagy vastagbélrák sztorival elsőrandizó, felnőtt nőként az anyjával egy ágyban alvó, a pár hete elhagyott pszichopata extől a rémálmaival küzdő, a férjét nyitott kapcsolatba kényszerítő, gyerekelhanyagoló, - és el ne felejtsem - több zaklató nővel is sikerült találkozni. Mindezt úgy, hogy kizárólag jól szituáltnak tűnő, gördülékenyen kommunikáló nőkkel volt randi, ritka jobbrahúzásból és többszáz beszélgetésből "kiszűrve" őket.

Évekbe telt, mire végre sikerült találkozni valakivel, akiből nem bújt elő valami démon az ismerkedés alatt, azóta is áldom az eget, hogy vele sikerült magam mögött hagyni ezt az egész katyvaszt.

2023. júl. 23. 00:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!