Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet egyszerre párkapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egyszerre párkapcsolatot "keresni" és kötetlenül szexelni?

Figyelt kérdés

Nagyon vagyom egy igazi társra. Viszont akárkivel nem szeretnék összejönni és nem arra kell gondolni, hogy anyagias vagyok, vagy brutál elvárásaim vannak külsőben (mert nem), csak szimplán arra vágyom hogy a párom passzoljon hozzám. Erre vágyon igazából.

Másik oldalról meg a testiségre is nagyon vágyom, ami nyilván egy jó kapcsolatban alap. De az ugye nem olyan egyszerű. Alapvetően ketté tudom választani a szexet és az érzelmeket, számomra úgy is lehet élvezetes ha "csak" jó a partner és van vonzalom (nem volt sok ilyenem, mindeössze 1 eddig).

Szóval igazából nem erre vágyom, de emberből vagyok és hiányzik a szex is.

Lehet egyszerre úgy nyitottan ismerkedni komolyan, hogy közben adott esetben (nem szándékosan szexet keresni, csak ha úgy alakul) van egy alkalmi?

Nyilván nem párhuzamosan a kettőt, ha valaki komolyan érdeklődne és érdekelne nem kavarnék mellette mással párhuzamosan, nem az én stílusom.

Vagy jobb nem keverni a kettőt?

2023. júl. 21. 20:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem sokan így csinálják 😀 sőt, lehet épp majd az egyik egyéjszakás kalandból születik valami több..
2023. júl. 21. 20:27
 2/13 anonim válasza:
94%
Hogyne lehetne, sőt, szerintem hasznos, ha az ember meg tudja fogalmazni, mire vágyik. Ha a kapcsolat elején le vannak fektetve a szabályok, ezzel nincs semmi probléma.
2023. júl. 21. 20:33
 3/13 anonim ***** válasza:
17%
Hát jó, csináld egyszerre, bár nem tudom miért kevernéd oda a párkapcsolatot, ha a másik fél már az elején elmondta, hogy alkalmi és soha többé nem találkoztok...
2023. júl. 21. 20:49
 4/13 A kérdező kommentje:
#3 félreérted. Külön kezelve a kettőt. Nem ugyanazzal az emberrel kapcsolatot akivel csak szexelni. Vagy nem feltétlen, ha úgy alakul persze miért ne.
2023. júl. 21. 21:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

4#Emiatt írtam:

"Nyilván nem párhuzamosan a kettőt, ha valaki komolyan érdeklődne és érdekelne nem kavarnék mellette mással párhuzamosan, nem az én stílusom."

Ez nekem úgy hangzik, hogy eleve kizárja a kettő egymást nálad, persze nem lehetetlen, hogy meggondolja magát az illető és még is több lesz, mint alkalmi.

2023. júl. 21. 21:13
 6/13 A kérdező kommentje:

Nem zárja ki, csak nem akarok többet elvárni, ha le van tisztázva, hogy miről van szó:)

Nem akarok csalódni. Vagy lehetőleg nem akkorát.

2023. júl. 21. 21:15
 7/13 anonim ***** válasza:
37%
Nekem ilyen időszakomban még sose jött össze a rendes párkapcsolat, de nem vagyunk egyformák :D
2023. júl. 21. 21:22
 8/13 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem sokan csinálják ezt, főleg csajok és jobb pasik, akik megtehetik.
2023. júl. 21. 21:46
 9/13 anonim ***** válasza:
79%

Én férfiként úgy gondolom, hogy engem nem zavarna, ha a nőnek, akivel ismerkedem lenne egy szexkapcsolata. Eleve addig nincs közöm hozzá, hogy mit csinál, amíg nem kezdünk el randizni. Azért kimondatlanul, de annak örülnék, ha a második-harmadik randira lezárná a dolgot, de legkésőbb akkor, miután eljutunk a csókig.

És én is ezt nyújtom. Ha már udvarolok valakinek, akkor onnantól nem szexelek közben mással.

2023. júl. 21. 22:52
 10/13 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne? Amíg nincs senkid, nincs is kihez hűségesnek lenni.

Viszont ha már alakul valakivel valami, akkor le kell zárni ezeket az alkalmikat, ahogy írtad.

2023. júl. 22. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!