Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetséges az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetséges az, hogy egy ilyen embernek is akad barátnője, ráadásul nagyon is szép? Többi lent.

Figyelt kérdés

"A döntés előtt figyelembe vették, hogy a férfi személyi körülményei rendezetlenek, nincs rendszeres jövedelme, az ismerőseitől kapott kölcsönökből élt, jelentős hiteltartozása van, állandó lakhelyén évek óta nem él, az albérletét - ahol tettét elkövette - feltehetően felmondta, a bűncselekmény után pedig elrejtőzött a hatóságok elől és az elfogásáig bujkált."

A fenti mondatok T Dánielre vonatkoznak, aki megölte a barátnőjét.

Úgy látszik elég volt annyi a lánynak, hogy igen hasonlít a lány előző, olasz párjára.

Az, hogy nincs élete, ráadásul mint utólag kiderült egy sz@r, kegyetlen gyilkos is, ezek szerint nem számított.

Petra nagyon szép lány volt, de sajnos külső alapján választott!

Nagyon rossz döntést hozott!

#gyilkosság #T Dániel
2023. júl. 21. 15:24
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
89%
Neked akkor se lesz. 🤡🤡🤡
2023. júl. 21. 15:50
 12/43 A kérdező kommentje:

11-es, nekem már van, elég rég😂.

Tudom, tudom, hazudok, meg incel vagyok blablabla...... 😂

Madár.

2023. júl. 21. 15:53
 13/43 anonim ***** válasza:
100%

Ha pénzes lenne a csávó, akkor meg az lenne a bajod, hogy a nők csak a pénzre mennek.

Azt elfelejted, hogy a férfiak nagy része hazudik az anyagi helyzetéről. A lánynak biztosan nem mondta el, hogy kölcsönökből élt, talán azt sem, hogy nem volt munkája. Volt már ide is kiírva nem egyszer olyan kérdés, hogy a pasi neten ismerkedve mérnöknek meg mittudoménminek hazudta magát, és hogy vallja be utólag az igazságot.

Ki tudja, ez az elmeroggyant is miket össze nem hordott a lánynak. Nem voltál ott, nem tudhatod, hogy hogy zajlottak a dolgok - mindenesetre te sem vagy kevésbé elmeroggyant, ha az áldozatot hibáztatod. Nyilván sikertelen vagy a nőknél és úgy vezeted le a feszkódat, hogy bármi van, a nőt okolod érte.

2023. júl. 21. 15:54
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
Hol van kép arról a Petráról? Én nem láttam hogy néz ki.
2023. júl. 21. 15:57
 15/43 A kérdező kommentje:

13-as, igen! Köszi! A tied egy normális válasz, ami megokdást keres!

Igen, erre gondoltam én is, hogy előadta magát. Valószínűleg a barátait is szédítette, hogy mindig adtak neki kölcsön. Mert az se túl reális, hogy valaki baráti kölcsönökből finanszírozza az életét.

Hány barátja lehetett? Mennyit adigathattak neki?

2023. júl. 21. 15:58
 16/43 A kérdező kommentje:
14-es, valahol be volt linkelve a face profilja, ott láttam én is, kimondottan szép lány volt szegénykém.
2023. júl. 21. 16:00
 17/43 anonim ***** válasza:
95%
Ti mindent és annak a totál ellenkezőjét is arra használnátok, hogy a nők felszínesek, csak pénz/kinézet számít. Most a jóképűségre ment a csaj, ha pénzes lett volna akkor azt mondanátok arra. Mindeközben egyedül az incelek mérik kizárólag centikbe, évekbe, kilóba az emberi lényeket ha nőnek születtek. A teóriáitok átlátszóak és erőltetettek, de a legjobb esetben is ugyanaz a hibátok mint a nőknek akiket vádoltok a felszínességgel. Hisz ti pontosan a felszínességetek miatt gondoljátok, hogy neketek ilyen meg olyan meg amolyan nő "jár". Vicc az egész vergődés.
2023. júl. 21. 16:06
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem az volt a mindent tudó filozofiatok álláspontja, hogy ahhoz hogy valakit csak a kinézete miatt válasszanak a nők "lapátálla", "vadászszeme", "kálvinista nyaka" kell hogy legyen valamint legyen 190 magas és esztetikusan izmos?

Ennek a csavonak a fotojabol meg a rendőrségi felvételekből ezek közül egyik se tűnik igaznak (bár a magasságát nem tudom). Most akkor ez hogy van?

2023. júl. 21. 16:22
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
Ez a gyilkos minden volt, csak jókèpű nem.
2023. júl. 21. 16:45
 20/43 anonim ***** válasza:
100%

"kálvinista nyak"??? Sírok. :D Az milyen?? :D A vadász szemet már láttam itt az oldalon, de ez új. XDDD

2023. júl. 21. 16:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!