Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetséges az, hogy egy ilyen embernek is akad barátnője, ráadásul nagyon is szép? Többi lent.
"A döntés előtt figyelembe vették, hogy a férfi személyi körülményei rendezetlenek, nincs rendszeres jövedelme, az ismerőseitől kapott kölcsönökből élt, jelentős hiteltartozása van, állandó lakhelyén évek óta nem él, az albérletét - ahol tettét elkövette - feltehetően felmondta, a bűncselekmény után pedig elrejtőzött a hatóságok elől és az elfogásáig bujkált."
A fenti mondatok T Dánielre vonatkoznak, aki megölte a barátnőjét.
Úgy látszik elég volt annyi a lánynak, hogy igen hasonlít a lány előző, olasz párjára.
Az, hogy nincs élete, ráadásul mint utólag kiderült egy sz@r, kegyetlen gyilkos is, ezek szerint nem számított.
Petra nagyon szép lány volt, de sajnos külső alapján választott!
Nagyon rossz döntést hozott!
11-es, nekem már van, elég rég😂.
Tudom, tudom, hazudok, meg incel vagyok blablabla...... 😂
Madár.
Ha pénzes lenne a csávó, akkor meg az lenne a bajod, hogy a nők csak a pénzre mennek.
Azt elfelejted, hogy a férfiak nagy része hazudik az anyagi helyzetéről. A lánynak biztosan nem mondta el, hogy kölcsönökből élt, talán azt sem, hogy nem volt munkája. Volt már ide is kiírva nem egyszer olyan kérdés, hogy a pasi neten ismerkedve mérnöknek meg mittudoménminek hazudta magát, és hogy vallja be utólag az igazságot.
Ki tudja, ez az elmeroggyant is miket össze nem hordott a lánynak. Nem voltál ott, nem tudhatod, hogy hogy zajlottak a dolgok - mindenesetre te sem vagy kevésbé elmeroggyant, ha az áldozatot hibáztatod. Nyilván sikertelen vagy a nőknél és úgy vezeted le a feszkódat, hogy bármi van, a nőt okolod érte.
13-as, igen! Köszi! A tied egy normális válasz, ami megokdást keres!
Igen, erre gondoltam én is, hogy előadta magát. Valószínűleg a barátait is szédítette, hogy mindig adtak neki kölcsön. Mert az se túl reális, hogy valaki baráti kölcsönökből finanszírozza az életét.
Hány barátja lehetett? Mennyit adigathattak neki?
Nem az volt a mindent tudó filozofiatok álláspontja, hogy ahhoz hogy valakit csak a kinézete miatt válasszanak a nők "lapátálla", "vadászszeme", "kálvinista nyaka" kell hogy legyen valamint legyen 190 magas és esztetikusan izmos?
Ennek a csavonak a fotojabol meg a rendőrségi felvételekből ezek közül egyik se tűnik igaznak (bár a magasságát nem tudom). Most akkor ez hogy van?
"kálvinista nyak"??? Sírok. :D Az milyen?? :D A vadász szemet már láttam itt az oldalon, de ez új. XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!