Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok az ilyen lányokról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az ilyen lányokról?

Figyelt kérdés
Akik annyira ragaszkodnak egy férfihoz, hogy ha az nem szereti őket viszont, akkor meg is ölik magukat, valamint, ha felmerül a szakítás, akkor öngyilkossággal fenyegetőznek.

2023. júl. 21. 12:03
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Valami gyerekkorban nagyon félrement náluk.
2023. júl. 21. 12:04
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Nyilvánvalóan betegek sajnos, mindkét nemnél létező jelenség, elég szomorú.
2023. júl. 21. 12:17
 3/10 Sunshinedoll ***** válasza:
61%
Menjenek terápiára.
2023. júl. 21. 12:23
 4/10 anonim ***** válasza:
21%
Nem ismerek ilyen nőt, nem is nagyon hallottam ilyenről. A legtöbb inkább pont fordítva van, nem esik neki nehezére egyik faßról a másikra ugrálni, sőt akár szimultán többet megülni.
2023. júl. 21. 12:30
 5/10 A kérdező kommentje:
#4: Én sokat látok mostanság ilyet. Nemrég egy csaj felakasztotta magát videóüzenet után, mások pedig leugrottak emeletről.
2023. júl. 21. 12:37
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Valószínű a párjuk volt az egyetlen ember az életükben, és ha őt elveszítik akkor azt hiszik semmivé válnak.
2023. júl. 21. 13:57
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Az isten irgalmazzon tőlük. Egyszer volt egy ilyen csaj, aki üldözött a szerelmével, alig tudtam szabadulni tőle. Azóta átérzem azt, amikor egy nőt zaklatnak. Én legalább fizikailag megvédem magam, nem vagyok kitéve bántalmazásnak, de egy nő fordított szituban?
2023. júl. 21. 15:27
 8/10 anonim ***** válasza:
26%
Ez hülyeség.
2023. júl. 21. 21:36
 9/10 anonim ***** válasza:
26%
#7-es viszonoztad az érzéseit, írtál vissza neki nagyon érzékeny hangnemben?
2023. júl. 24. 22:14
 10/10 anonim ***** válasza:
74%
Szia! Az ilyen lànyt nagy ivben el kell kerûlnôd, mert meg tudja keseriteni az életedet!
2023. szept. 4. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!