Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » X éves kor felettiek (kinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

X éves kor felettiek (kinek mennyi, nekem 34 körül jött el a vég). Hogyan dolgoztátok fel, hogy már nem kellettek a nőknek (akik tényleg nem kellenek)?

Figyelt kérdés
Nyilván vannak, akik 35-40 felett is népszerűek a nőknél, van akik soha sem voltak azok és vannak, akik azok voltak (én szerintem a tucat barátnővel és szintén tucat egyéjszakással volt élményem benne), de már az idő előrehaladtával nem azok. Én pl 30-33 között faltam a nőket, 2 havonta másik, de olyan 34-35 körül láthatatlanná váltam (kis kopaszodás és apró öregedés, de semmi túlsúly vagy ilyesmi), akárhol próbálkoztam, jöttek az elutasítások. Most 38 évesen meg kinézek az ablakon, eszembe jut pl 25-30 évesen kaptam magam, ki a városba, kávézóba, kiülni teraszra, leszólítani nőket és úgyis lesz 1, akinél jó leszek. Most már semmi, kinézek és nem megyek sehová, mert jönne az elutasítás (nyilván lehet csajozásmentesen is menni, de aki megszokta sok év alatt ezt, annak nehéz). Csak a sebeimet nyalogatom viszonylag fiatalon.
2023. júl. 17. 16:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%
A férjem 38 volt, én 28, amikor járni kezdtünk. Szóval nincs késő. Főleg, mivel ha jól értettem, nem voltál nős, és nincs gyereked. Szerintem ez mindenképpen plusz pont. A veled egykorúak már vagy nősek, vagy elváltak, legtöbbnél 1-2 gyerek, volt feleség/élettárs, gyerektartás, láthatás. Valószínűleg csak rossz helyen próbálkoztál.
2023. júl. 17. 17:47
 12/17 A kérdező kommentje:
Nincs se gyerek, se nem voltam nős. Miskolcon van egy kis lakásom, de az még 10 milliós hiteles sajnos.
2023. júl. 17. 18:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Kettes: de hat o is egy himringyo
2023. júl. 17. 22:04
 14/17 anonim ***** válasza:
46%

Soha életemben nem érdekeltem a nőket, szóval hozzászoktam. 28 éves koromra szinte teljesen megkopazodtam + őszülés is megjelent, úgyhogy még inkább láthatatlan lettem.

Pedig alapvetően nem tartottam magam csúnyának, sőt, eléggé karakteres arcom van, de ahogy észrevettem a hozzám hasonló típusú emberek annyira mostanában és régebben sem voltak népszerűek.

Mióta szarul nézek ki pedig esélytelen a dolog. Évek óta nem is beszélgettem nővel (ismerkedés céljából, nyilván női kollégákkal, rokonokkal van kapcsolat).

Úgyhogy igazából egész életemet úgy életem és úgy is fogom élni, hogy nekem nem les már soha senkim.

Egyszer volt egy komoly kapcsolatom utána pedig egy laza szexkapcsolat, de semmi több.

Egyébként nem is bánom annyira a dolgot. Valahogy nem hiányzik az, hogy átmenjek totál papucsba valami bőven átlag alatti 200kg-os, elvált, gyerekes nő kedvéért, hogy adjon egy minimális esélyt. Inkább akkor maradok egyedül, el tudom magam foglalni.

2023. júl. 18. 06:12
 15/17 A kérdező kommentje:
14. Megértelek. Én meg most 38 évesen vagyok ebben a helyzetben. Persze nem adom fel, csak ugye a 30 feletti nők nagy részének már párja, férje, vagy gyereke van, a 45 felettiek még nem érdekelnek, a 30 alattiak pedig már nem érdekelnek.
2023. júl. 18. 09:29
 16/17 anonim ***** válasza:

Kérdező: ha legalább átlagosan nézel ki (minél jobban persze annál könnyebb), ÉS nagydumás vagy, igazi szófosó gép, akkor simán összeszedhetsz 30 alatti csajokat, csak tudd elviselni őket.

Nekem van egy ilyen haverom aki 36 évesen simán 20-on éves (de akár fiatalabb) csajokat tud felszedni. Persze mindnek van valami "problémája", komplexusa, "agybaja", de ha ez nem zavar akkor nem lehetetlen a dolog.

Persze komoly kapcsolatra szinte már esélytelen a te korodban bárkit is találni, főleg ha nem akarod bevállalni más gyerekét és a kiégett, lerobbant nőkkel ismerkedést.

2023. júl. 18. 12:17
 17/17 A kérdező kommentje:
16. Nyilván, mivel gépészoktató vagyok, így volt nem egy, nem kettő volt 18 körüli tanítványom, akik írtak, hogy de összejönnének velem. De nekem 20 évvel fiatalabb nő már nem kell. Majdnem a lányom lehetne. Nyilván lehetne biztos összeszedni fiatal csajt, mert egyik volt ismerősöm, most 36 évesen egy kollégium vezetője (nem egy szépfiú, hozzá képest 100%, hogy még most is jobban nézek ki), és 1 éve együtt van egy 21 éves jogászhallgató csajjal. De nekem már komolyabb kellene.
2023. júl. 18. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!