Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rendszám alapján hogyan tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendszám alapján hogyan tudom megtudni valaki nevét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mai nap láttam a boltban egy nagyon aranyos lányt, vagyis láttuk egymást :).

Szemeztem vele, nagyon aranyos volt, de nagy hibát követtem el, nem mentem oda hozzá megkérdezni a nevét. :/

Nagyon szeretném vele felvenni a kapcsolatot, mert nem tudom miért de különleges érzést éreztem mikor rá néztem és ilyen még nem volt velem soha , pedig tetszett már jópár lány és vice versa :)

Teljesen nem reménytelen, hogy “rátaláljak”, mert az anyukájával volt (feltételezem az anyukája lehetett, mivel sokkal idősebb volt akivel volt) és a kocsijuk rendszámát megjegyeztem.

Rendszám alapján megtudhatom a lány nevét, ugye? Segítsetek kérlek <3

Arra gondoltam egyébként, hogyha az anyukája vagy az apukája nevét megtudom akkor megkeresem fbn, és nekik úgyis ismerőse a lány gondolom és úgy megtalálhatom. :)

Köszi mindnekinek! <3

19f

2023. júl. 14. 20:53
 1/7 anonim válasza:
42%

Őszintén nem értek ezekhez ,de azért próbáld meg ezt az oldalt.

[link]

És előre ne éld bele magad hogy jót küldtem :D

2023. júl. 14. 21:33
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

1. Rendszám alapján csak a központi nyilvántartásokhoz hozzáférő szerveknél dolgozók tudnak (rendőr, vám- és pénzügyőr,stb), civil nem

2. Gondolkozz már el egy kicsit, mennyire lesz creepy a csajnak, hogy te kinyomozgattad akárhogy is a nevét, a szülei nevét, a kocsi rendszámát? Tudod, mi az, hogy stalker? Na, a csaj egyből tudni fogja...

Ne így akarj csajozni, mert ez kb a zaklatást súrolja már elviekben is. Tanulj belőle, legközelebb legyen vér a pucádban odamenni a másikhoz, aztán reméld a legjobbakat. De ne sunyiskodva keress rá, mert pofátlan és nem fogja senki értékelni, ráadásul még ha szimpatikus is voltál a csajnak, itt el is vágnád magad.

2023. júl. 14. 21:56
 3/7 hungarikum_202 ***** válasza:
61%
Ha rendőrségen akarsz kikötni, akkor keresd csak.
2023. júl. 14. 23:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan civilek számára hozzáférhető adatbázis amelyből megtudhatnád a gépjármű tulajdonosának az adatait.
2023. júl. 14. 23:29
 5/7 anonim ***** válasza:
63%
Ha nem valami húszmilliós nagyvárosban vagy, akkor azért lehet a település / környék utcáin parkoló kocsik közt nézelődni. Nincs jobb dolgod, elkőrözgetsz egy biciklivel. Felteszem, nem két megyével odábbról ugrottak le a boltba, hanem olyan 3 km-es körből. Annak is van egy esélye, hogy pl. heti egyszer ráadásul hasonló időben szintén megjelennek majd ott. Ha ennyire halálosan beleszerettél, végig lehet járni a dolgot, van ilyenre példa, de azért bele szokott az hónapokig telni, mire szerencséd lesz...
2023. júl. 15. 00:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen lehetőség. Ezek nem nyilvános adatok.
2023. júl. 15. 06:48
 7/7 anonim ***** válasza:
59%
Miért kell ilyen beteg állatoknak lennetek? Én már átéltem egy ilyet. Tudod mi lesz ebből? Elzavar, mint ahogy én is elzavartam azt a csávót, aki így tudta meg, hogy ki vagyok.
2023. júl. 15. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!