Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Egy nő azonnal értéket ad egy férfinak – ha egy férfi mellett egy jó nő van, az azt jelzi, hogy van valami, amiért megtartja, és növeli a vonzerejét."
Azt hiszem ezt a cikket én nem tartom hitelesnek.
"Párkapcsolati szakértőnek tartja magát"
Én meg a pápának tartom magam, mégsem vagyok az:D Elég szomorú, hogy tudományos tisztségeket az alapján akarnak egyes emberek betölteni, hogy annak tartják magukat.
A valóság annyi, hogy ez egy ember véleménye mindne létező megalapozottság vagy tudományos háttér nélkül. Ez az ember nem szakértő és a véleménye nem szakvélemény.
Ez nem több, mint a te vagy az én véleményem.
Mondjuk az az oldal is egy ganéj ami képes ezt így ilyen formában lehozni. Vagy egyáltalán.
“Mondjuk az az oldal is egy ganéj ami képes ezt így ilyen formában lehozni. Vagy egyáltalán.“
Jaja. Két bulvárlap a mirror meg a The US sun is lehozta a cikket. Nekik csak az kattintás számít, ilyen cikkel meg lehet kedélyeket borzolgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!