Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tartunk ott, hogy sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartunk ott, hogy sok nő inkább dönt egy vibrátor mellet egy sikertelen pasi helyett?

Figyelt kérdés
2023. júl. 12. 15:41
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
83%

"Egy húsvér emberrel mégiscsak jobb"

Igen jobb, de csak ha az a húsvér ember számomra 100%-ban vonzó.

2023. júl. 12. 16:27
 32/59 anonim ***** válasza:
3%
Azért mert azt gondolják, hogy a szépség igényéről, meg a minőségi szexről, kizárólag a férfi kőtelessége lemondani. Nekik ez természetesen jár. Csak a férfiakat lehet, és kell megszidni. Hát érted nehogy már, szőrösen és dagadtan, ne kelljél, a 8 általánossal, dohánybolti eladóként, a fullos pasiknak, ők mondjanak csak le szépen az igeneikről, de a nőknek ez jár.
2023. júl. 12. 16:29
 33/59 A kérdező kommentje:
32. Igaz én se értek egyet minden női véleményel de valljuk be, hogy a pasikra jellemzőbb, hogy társkeresési sikertelenség esetén mert mondjuk túl csinos nőre hajtanal hisztirohamot kapnak. A nőknél nem nagyon látni nyavalygást mert nem szedte fel őket egy álom pasi.
2023. júl. 12. 16:37
 34/59 anonim ***** válasza:
85%

33

Így van! Es csendben maradok inkább egyedül a vibrátorommal, én a 8 általanos dohanybolti elado szőrös dagadt nő!

2023. júl. 12. 16:44
 35/59 anonim ***** válasza:
6%

33. Jajj jajj nem vallunk be semmit, nincs olyan hogy általánosítás. Vagy ismered az őszeset? Amúgy is, én nem ilyen vagyok, szóval nincs igazad! Mert nem az összes ilyen.

Természetesen igazad van, tényleg a pasik hajlamosak erre, a nők meg nem….. csak hát ez a gyk, itt nincs ám általánosítás!

2023. júl. 12. 16:49
 36/59 anonim ***** válasza:
87%
A vibrire nem kell főzni, nem kell mosni, nem fingik, nem böfög, nem stíröl csajokat az instán. Nem mellesleg orgazmust okoz. :D
2023. júl. 12. 16:51
 37/59 anonim ***** válasza:
83%

32, te miről beszélsz?

Mi férfiak is megtehetjük, hogy ha nem tetszik a nő aki előttünk áll, akkor nem jövünk össze vele, nem szexelünk vele.

Ne tegyél már úgy, mintha mi nem dönthetnénk..

2023. júl. 12. 16:52
 38/59 anonim ***** válasza:
77%

egy f**aszt elég élethűen el tudnak már készíteni és az érzés is kb. ugyanaz.

Namost ez punciban már nehézkesebb...

2023. júl. 12. 17:45
 39/59 anonim ***** válasza:
88%

"Azért mert azt gondolják, hogy a szépség igényéről, meg a minőségi szexről, kizárólag a férfi kőtelessége lemondani. "

Felőlem nem kell lemondanotok, csak az én testemhez nem lesz közötök. Ha elég sok nő így gondolja, akkor jöhet a prosti, vagy a guminő vagy a lemondás. Ez van.

2023. júl. 12. 18:03
 40/59 Sunshinedoll ***** válasza:
95%

De ezt most komolyan kérdezni kell?

Mert egy nyomi pasi lehúzza az életem, a vibrátor meg nem.

Én inkább élek le 10 évet pasi meg vibrátor nélkül mint 1 hetet egy nyomi pasival.

2023. júl. 12. 18:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!