Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 38 éves férfiként ha még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

38 éves férfiként ha még otthon lakok szüleimnél, akkor szintén mamahoteles lányoknál lehet esélyem, náluk próbálkozzak?

Figyelt kérdés
2023. júl. 12. 08:06
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
29%

20

Dehát akkor nincs gond, ha nő vagy! Rengeteg mamahoteles pasi van 40 évesen is. Pl a kérdező is! Nagy a választék! Én elvárom, hogy ugyanannyit tegyen az asztalra a pasi, mint én. (Semmi extra, netto 700as kereset, saját lakás/ház, kozepkategorias auto!) De sok pasi még ennyire sem képes! Pedig ez lenne a minimum. Szép (nyomorgó) eletet

2023. júl. 20. 10:08
 22/43 anonim ***** válasza:
31%

Személyiségben is annyit tegyen le az asztalra a pasi mint te? Mert ezt az egyet nem nehéz megugrani...

2023. júl. 20. 10:53
 23/43 anonim ***** válasza:
0%

22

Mert elvárok egy bizonyos egzisztenciát? Szerintem is felhaborito, hogy nem állok le egy mamahoteles, semmit el nem ért lúzerrel!

2023. júl. 20. 12:50
 24/43 anonim ***** válasza:
#23 Te vagy itt a lakásos, semmit el nem érő lúzer!
2023. júl. 20. 21:16
 25/43 anonim ***** válasza:

24

Valoban nem ertem el sokmindent! MÉG! De folyamatosan fejlesztem magamat, mindig uj nyelvet tanulok, uj, jobban fizető munkahelyet keresek, és fel tudok mutatni egy 1.5 szobás lakást, egy közepkategorias autot, es egy olyan munkahelyet, ahol barmikor dolgozhatok HO-ban! A fizetes nem sok (netto 700) de lesz majd jobb is! Nem sok, aláirom! De komolyan olyannal kéne kezdenem, aki még ennyit sem ert el? Komolyan annyora gáz, hogy elvárom ugyanazt, amit en is letettem az asztalra??? Szerintrd egészseges kapcsolat az, ahol szállodaban kell dugni? 🤮

Az írásképed alapján pedig sanszos, hogy pasi vagy!

2023. júl. 20. 21:44
 26/43 anonim ***** válasza:
28%

Ha egy ffi 38 évesen otthon lakik, ne vált le a szüleiről, ne szépítsünk. Mosnak, főznek rá, takarítanakvutána, s ez tetszik, nem tetszik, ez függőségi viszony.

Ha ehhez még egyedülálló anyuka a szülő, ott kőkeményen felmerül mindkét részről egy már nem egészséges, pszichológiailag igenis terhelt kapcsolat.

Ide egy másik nő nem fér be, s egy normális, önálló, magát valamire tartó nő ilyen ffival nem kezd. Nem egy elkényeztetett, kiszolgált "gyereket" akar uis, hanem partnert.

2023. júl. 21. 00:21
 27/43 anonim ***** válasza:

26

Na végre! Valaki!

Koszonom

2023. júl. 21. 06:26
 28/43 anonim ***** válasza:

#26 Ha egy férfi 38 évesen otthon lakik, akkor már le vált a szüleiről. Nem kell szépíteni, ez tény. Vagy inkább ő az aki mos, főz, takarít az anyjára.

Normális nő nem az alapján választ párt, hogy a másik hol lakik. Normális nő nem is tesz ilyen ostoba feltételezéseket, mint pl. "elkényeztetett, kiszolgált".

2023. júl. 21. 11:25
 29/43 anonim ***** válasza:
0%

28-as

Egy 38 éves ffinak az anyja 60-65 éves, jószerével még dolgozik, tehát nem kell mosni-főzni rá, bocs.

Ha annyira beteg, h nem tudja ellátni magát, akkor az más tészta. De... Akkor se normális, ha egy férfi csak úgy tudja megoldani, h egyedül, csak az anyjának él.

Lehet mérgesnek lenni, lehet megsértődni, de a nőket megkínzó sorozatgyilkosok kapcsolata az anyjukkal mindig vmilyen presszión - lelki vagy akár fizikai - alapuló, nem egészséges kötődés volt.

2023. júl. 26. 13:28
 30/43 anonim ***** válasza:

#29 60-65 éves, jószerével még dolgozik, tehát pont, hogy kell rá mosni, főzni. Ez az a kor, amikor már az emberek jó része a 8 óra munkát is alig bírja, nemhogy még a háztartást utána.

Anyjával el, nem az anyjának él.

A sorozatgyilkosok meg hogy jönnek ide? Általában épp, hogy azoknak nincs egészséges kapcsolata a szüleivel, akik korán elköltöztek otthonról, ott kéne inkább keresned a sorozatgyilkosokat.

2023. júl. 26. 16:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!