Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy néz egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy néz egy nő majd pár hónap múlva már felém se néz ?

Figyelt kérdés
Sokszor volt olyan hogy a környezetemben néztek nők úgy láttam azért mert bejöttem nekik majd pár hónap vagy 1 év elteltével felém se néztek. Én változtattam vagy ők . Mi lehet az oka
2023. júl. 10. 07:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Mit nézzenek rajtad, de most komolyan? Ha tetszik egy nő és akkora balfék vagy, hogy hónapok alatt sem bírsz lépni, és mellesleg ők is pont ugyanakkora világi balfékek, akkor milyen látnivaló van még itt?
2023. júl. 10. 08:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Rádnézett egy nő?

Tuti, hogy állatira bejöttél neki és téged akart gyermekei apjának.

De mivel semmit sem tettél az ügy érdekében ezért rájött, hogy egy nyámnyila senki vagy, és azóta már egy olyan srác keféli aki meg is merte szólítani.

2023. júl. 10. 10:32
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

Mert megunták, hogy nézegessenek. Nyilván nem léptél, ők sem, nem lett semmi sem köztetek.

Ha meg csak úgy néztek, de nem akartak semmit (mert pl. van párjuk), azt is meg lehet unni egy idő után.

2023. júl. 10. 11:03
 4/6 anonim ***** válasza:
48%
már teljesen megnézett
2023. júl. 10. 12:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Nézett, de nem látott.
2023. júl. 13. 03:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Semmit nem léptél felé és valaki meg rá ment.. nem fognak az ölledbe ugrani a nők.
2023. júl. 13. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!