Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ebbol lehet valaha barmi tobb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebbol lehet valaha barmi tobb?

Figyelt kérdés
Egy csunya szakitason voltam tul. Tinderen ismertem meg ezt a fiut par honappal a szakitas utan, nagyon huztam a talalkozot, ha nem ir ram tobbszor, tuti nem is lett volna belole semmi. Aztan talalkoztunk, nagyon megvolt az osszehang, es kesobb kiderult hogy az agyban is nagyon megvan. Rola azt kell tudni hogy nem keres epp komolyat, egyetemre jar, es eppen a kielos fazisat eli... Az elso 5 honap megis ugy alakult hogy csak egymassal voltunk. Kezdett tul intenziv lenni az egesz, ugy viselkedtunk mintha egyutt lennenk, ezert megszakitottam es mondtam hogy legyunk inkabb baratok. Aztan valahogy megiscsak visszatertunk a regi dolgokhoz. Azt tudni kell hogy azota mindnekinek voltak egyeb partnerei. O most minimum 3-4 masik lannyal is randizgattunk, amit el is mesel, meg meg is mutatja oket, es kikerdezi a velemenyem. Igazabol azt nem ertem, hogy engem minek tart meg mindig meg... A lenyeg hogy en rajottem hogy egy picit tobbet erzek iranta mint kene... Gondolom, hogy kamu de csomoszor tesz utalasokat arra hogy a jovoben szivesen egyutt lenne velem... Az egesz tobb mint egy eve tart... Szerintetek lehet ebbol valaha is barmi? 21L
2023. júl. 9. 18:33
 1/7 A kérdező kommentje:
Egyebkent nem szenvedek miatta, foleg hogy erzem hogy neki ez csak valami komolytalan, akar hogy is viselkedik... csak eszrevettem hogy en kicsit jobban torodok vele mint kene, es alapvetoen azt erzem hogy en el tudnek most mellette kotelezodni.
2023. júl. 9. 18:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. júl. 9. 18:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szexpartnernek lehet még megtart egy ideig
2023. júl. 9. 18:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Minek akar meg mindig veled lenni? Mert amíg te is meg vagy neki, addig csak 3 másikat kell keresnie melletted. Ha nem lennel, akkor 4-et kellene.

De egyébként neked nem undorító, hogy a szádba veszed azt, ami előző nap még másban volt? Édes istenem.

2023. júl. 9. 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:
53%

Ha előző nap, nem pedig 2 órája...

2023. júl. 9. 19:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Na igen, ezt inkább nem is akartam említeni :D
2023. júl. 9. 19:03
 7/7 anonim ***** válasza:
46%
bármi lehet
2023. júl. 10. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!