Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi idő után lett eleged a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után lett eleged a szeretői viszonyból, mi volt az utolsó pont?

Figyelt kérdés
Többet akartál, szerelembe estél, szereted vagy szeretted az illetőt...

2023. júl. 9. 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Meguntuk egymást. Kellett az új.

Minden szeretői viszony így ér véget.

2023. júl. 9. 17:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Bele szerettem

Aztán rájöttem h nem én vagyok az egyetlen szerető

Mielőtt ezt megtudtam munkára hivatkozva kevesebbet találkoztunk beszéltünk

Az h a szemembe hazudott kiábrándító volt

Mivel nem párkapcsolat volt így megtehette volna h legyen vége

33/N

2023. júl. 9. 23:01
 3/5 anonim válasza:

Szintén beleszerettem, elmondtam neki is. Nem akart tőlem semmi komolyabbat. Én mondtam ki, hogy hagyjuk egymást. Ennek már egy éve. Kb egy évet jártunk össze, ez idő alatt mással is volt együtt akiről tudtam, de nem láttam a rózsaszín ködtől. Azóta is beleborzongok hogy lehettem ilyen hülye akkor... 😂

Én azóta túltettem magam rajta ő viszont azóta is keres, írkál stb. Tipikus: élete legnagyobb hibája volt, hogy nem akart semmi komolyat stb.. Csak nevetek rajta..

25F

2023. júl. 16. 10:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Remélem egyszer én is nevetni fogok rajta

Még borzasztóan szenvedek miatta

2 es vagyok

2023. júl. 16. 20:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem egyeztünk
2023. aug. 7. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!