Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konkrétan mit jelent a fizikai biztonság a nőknek?
Figyelt kérdés
Azt monda valaki hogy a nők biztonságot várnak egy férfitól. Anyagi, érzelmi vagy fizikai. Mit jelent a fizikai? Ne bántalmazzák őket fizikálisan? Vagy legyen melletük egy erős férfi aki mellett biztonságban érzik magukat? Én testépítésbe kezdtem de nem a nők miatt elsősorban hanem mert ez a szenvedélyem, maszkulin és erős akarok lenni. 23/f2023. júl. 7. 20:10
11/17 anonim válasza:
Pl hogy szakitas vagy gyerekvállalás esetén nem az utcán kell.kikötnie vagy mamahotelben jobb híjján. Egy férfi vagy családtag vagy nem az.
Az amikor vki egyszer az máskor nem, az nem biztonság.
12/17 anonim válasza:
A kondi nekem nem előny. A sportolás oké, a kondi csak addig, amíg egy normál, vékonyabb izmos test van. A szétgyúrt alakoktól menekülök.
13/17 A kérdező kommentje:
12. A "kondi" is sport, nyilván olyan nőt keresek aki osztja az életmódom és valami emberszerű teste van.
2023. júl. 8. 01:17
14/17 anonim válasza:
Fizikai biztonsag=nem erosebb nalam.
Elegem van a fenyegeto terrorizalo pasikbol. Meg akik bizonygatjak,hogy ok nem utnek meg not…. Naaz ilyenek utik terrorizaljak a noket. A normalisak nem bizonygatjak,h ok nemverik meg a noket…
15/17 anonim válasza:
Nekem az is tökéletes hogyha megtudja szerelni mondjuk ami elromlik itthon, vagy össze lehet vele szerelni egy kanapét, feltudja hozzá hozni az alkatreszeket stb.
Nyilvan ha az utcán mondjuk eroszakoskodjanak csapjon oda azoknak akik ezt próbálják, védjen meg stb.
Az érzelmi sokkal fontosabb
16/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk én nem szeretem azokat a nőket akik minden kis dologért a pasijuk védelméért szaladnak, beszól nekik valaki rögtön. Tán valami loli hogy nem tudja megvédeni magát?..
2023. júl. 9. 01:55
17/17 anonim válasza:
Nyilvan ha beszol neki akkor nem, de ha valaki erőszakoskodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!