Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így szerintetek is felesleges párt keresni?
Figyelt kérdés
Hiába mondják az ismerősök, és a családom, hogy ismerkedjek, én feleslegesnek tartom, mivel el akarom hagyni az országot véglegesen. Azt gondolom, ha valakit találnék is itthon, szerintem ebből úgyis konfliktus adódna közöttünk.2023. júl. 6. 11:18
2/8 anonim 

válasza:

Olyat kell keresni, aki szintén kint képzeli el az életét. Ha ketten mentek, mindkettőtöknek könnyebb.
3/8 anonim 

válasza:

Nem felesleges.Simán benne van a pakliban, hogy a másik sem szeretnen az országba maradni és kis idő múlva közösen mehetnétek valahova.
Külföldön sokkal jobb ha induláskor nem egyedül vagy.
Ez miatt ne zárkózz el az ismerkedéstől.
4/8 anonim 

válasza:

Ugyanezért nem ismerkedtem az elmúlt egy évben, mert már szerveztem a kiköltözésem külföldre. Aztán lett valakim, akinek szintén voltak ilyen tervei, de egyedül nem ment volna, csak a lökésre várt, úgyhogy most együtt szervezzük a kiköltözésünket. És így ketten sokkal biztatóbb minden, motiváltabbak vagyunk mindketten.
6/8 anonim 

válasza:

Ne viccelj már, egy csomó ember van, aki szívesen elhúzna ebből az országból, simán találhatsz ilyen társat és legalább akkor máris meglenne a közös értékrend meg motiváció, ami eleve fontos szűrő egy kapcsolat alakulásához.
7/8 anonim 

válasza:

Olyannal kell ismerkedni, akinek ez szintén benne van a jövőbeni terveiben. Tehát ismerkedéskor meg kell ezt mondani az elején.
8/8 anonim 

válasza:

Nem feltétlenül, csak akkor olyat keress, aki szintén nyitott arra, hogy külföldre költözzön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!