Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Segítség, lebuktam a YouTube-b...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, lebuktam a YouTube-bal??

Figyelt kérdés
Bejelölt Tinderen a volt barátom. Nem ismert fel. Beszélgetünk, tök jól. Küldött egy YouTube linket, feltöltött oda nekem egy klipet. Én ugye láttam így a valódi nevét, ez okés. De azzal, hogy én megnéztem a videót….ő is látta, hogy ki nézte meg?? Vagyis a nevemet?? 😖

2023. júl. 5. 23:50
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Nem
2023. júl. 6. 00:02
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
Senkinek nem válaszolok privátban. Nem kell elhinned.
2023. júl. 6. 00:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem latja h ki nezte meg. (Barcsak en is ujra tini lehetnek 🤣)
2023. júl. 6. 02:31
 4/7 anonim ***** válasza:
96%

Köszi a nullát. A kérdező priviben zaklatott az első válaszom miatt.

Kedves kérdező! Gondolj bele, ha mondjuk 19 875 megtekintést ér el egy videó, akkor lesz egy irgalmatlan hosszú lista nevekkel? Nem.

2023. júl. 6. 07:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj... 8 éve foglalkozok tartalomgyártással Youtube-on. Nem, nem ebből élek meg, de a technikai részében van tapasztalatom. NEM fogja a videó készítője/feltöltője látni azt, hogy kik tekintették meg. Csak egy statisztikai adatot lát, hogy hányan látták, meg a nézettségről kapcsolatos pár egyéb információt, de azt, hogy konkrétan ki nézte meg, azt nem fogja kijelezni.
2023. júl. 6. 08:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ettől függetlenül a kérdésed több egyéb kérdést is felvet.

Mi az, hogy nem ismert fel? Oké, értem én, én is voltam már olyan randin, ahol a partnert alig ismertem fel, annyira más volt élőben, mint a képen, de azért akivel már jártam, azt azért fel szoktam ismerni akkor is, ha más a sminkje, vagy a frizurája. Elég komoly kérdéseket vet fel az, ha valaki veled járt, de nem ismer fel... :D

És mire jó a titkolózás? Miért lenne baj, ha "felismerne"? Vagy álnéven, és álarcban akarsz majd újra összejönni vele? :D

Arra már nem is térek ki, hogy hacsak valami komoly változások nem történtek, ha újra össze is jössz vele, az, ami miatt szakítottatok, nem fog csak úgy megszűnni...

2023. júl. 6. 08:46
 7/7 anonim ***** válasza:
nem látja
2023. júl. 6. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!