Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak szexet akarnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak szexet akarnak a nők velem?

Figyelt kérdés

Miért az első randin akarnak a nők velem szexelni és miért nincs folytatás?

Régen ha bármelyik nővel randiztam és eljutottam a szexig ők több találkozót akartak mindig. Miért változott ez meg??

2023. júl. 4. 10:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
31%
Valamit sejtenek, bizonyos mendemondákból....:D
2023. júl. 4. 10:32
 2/18 anonim ***** válasza:
75%
Kérdezd meg őket.
2023. júl. 4. 10:39
 3/18 A kérdező kommentje:
Jó az igaz, hogy régen nem is a szexel kezdték a nők velem az első randin. Hanem előbb meg akartak engem ismerni. Most meg a szexet keresik a nők velem, de már megismerni nem akarnak.
2023. júl. 4. 10:46
 4/18 anonim ***** válasza:
61%
Jól hazudsz az elején! Aztán mikor kiderül kicsi a répa , utána lelépnek. Ezért mindig 1 alkalom.
2023. júl. 4. 10:47
 5/18 A kérdező kommentje:
Répa? Te még nagyon gyerek lehetsz. A nők azt nézik mennyi pénze van a férfinek és milyen autója, lakása van. Baromira nem érdekli őket mekkora a répa. Ez csak az incel kisfiúk fejében van.
2023. júl. 4. 10:57
 6/18 anonim ***** válasza:
94%
Na emiatt dobnak ki, mert pénzben méred őket és szexre jó vagy, de többre nem, még véletlenül se. :D
2023. júl. 4. 10:59
 7/18 A kérdező kommentje:
Én nem pénzben mérem őket. Mert én nem vagyok pénzes ember.
2023. júl. 4. 11:11
 8/18 anonim ***** válasza:
82%
Hogy szokták itt írni a hasonló helyzetben lévő nőknek? Mert csak arra vagy jó, abból is csak egyszer.
2023. júl. 4. 11:52
 9/18 anonim ***** válasza:
87%
"A nők azt nézik mennyi pénze van a férfinek és milyen autója, lakása van." - Akkor ez mi? Azt hiszed, hogy az összes anyagias! Szerinted nem esik le nekik, vagy mi? :D
2023. júl. 4. 11:52
 10/18 anonim ***** válasza:
71%
Egyszerű a megoldás: egy kétségbeesett nőnek egy dugásra elég vagy, több viszont nincs benned. Úgyhogy az első kufirc után le is lépnek, mert még azt hinnéd, lehet több is belőle.
2023. júl. 4. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!