Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még olyan nők akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan nők akik azt csinálják amit mondok nekik, nem szólnak vissza, nem feleselnek vissza és a férfi az Uram típusú régi felfogásúak?

Figyelt kérdés
2023. jún. 25. 14:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

A 76 éves anyai mamám se ilyen, a 83 éves apai mamám meg főleg nem 😂

Szóval szerintem vagy nincs ilyen, vagy nagyítóval kell keresni nagyon sokáig . . .

2023. jún. 25. 21:47
 22/26 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Ma már azért elég kevés nő szorul rá erre, mert még nagyanyád lehet nem volt túl tanult vagy nem volt saját pénze, vagy a fél életét lefoglalta a gyerekszülés/gyereknevelés, vagy esetlegnagyapád jól elgyepálta vagy nem volt hova mennie, a mai nőknek már nem nagyon tudsz dirigálni mert mire fel dirigálnál nekik? :D Nem függ tőled az életük.
2023. jún. 25. 22:09
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

Eltartott csajokból ki lehet ezt hozni viszonylag gyorsan.

3-6 hónap alatt.

2023. jún. 25. 22:26
 24/26 anonim ***** válasza:
86%

A gyereked, vagyis bocsánat, a leánygyermeked. Úgy max másfél-kétéves koráig. Aztán náluk is jön a dackorszak 😎

Neked hálistennek se feleséged, se gyereked nem lesz.

Esetleg próbálkozz emberkedni a haverjaiddal, hátha köztük lesz olyan nyomi aki nem "felesel" vissza, bár kétlem 🤡

2023. jún. 25. 22:35
 25/26 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem egy egészséges kapcsolatnál nincs ilyen. Az első férjemnek 20 évesen szültem, terhessen 3 szor majdnem eltörte a lábam, ütött majd megszültem utána belém rúgott lelkileg bántalmazott megerőszakolt rendszeresen, ököllel vert. Na ezt 2 évig bírtam baba mellett. Őt kiszolgáltam mert mindent is hoztam az ágyba neki csak hogy ne verjen meg.

Második (mai napig) férjemnél fordítva van reggel ágyba kávé, felváltva főzünk stb...

2023. jún. 26. 06:58
 26/26 anonim ***** válasza:
0%

Fullba szerintem nem lehet.

Nálunk az a felállás hogy én nagyon jól keresek.

A nőm pedig otthon maradt az 1. Gyerekünkkel...majd a 2.al...aztán utána nem ment vissza melózni.

És én szeretek főzni, jól is csinálom )

Nekem nem para, hogy kitakarítok, mosok lazán...megyek a gyerekért az oviba, utána megyek vele játszóra én ezt imadom...ez az élet ertelme nekem, de a nő kijelentette hogy én vok a kenyerkereső a férfi én ne csináljak ilyeneket ha nem akarok, mivel ő itthon van és ő megteszi.

Szóval az van, hogy hetközben mindent ő csinál.

Nem kell szendvicseken élnem, vagy meló után meg főznöm, sorbanallnom a postán csekket befizetni..takarítanom.

Patyolat tiszta lakasba megyek haza.

Szóval eleinte ez főnyeremény volt....és ma is az...nem felejtem el hogy igenis az.

De vasárnap ágyba viszem a nőnek a reggelit, kv t, vagy akár egész hétre megfőzök vasárnap.

És törödök vele...elviszem randizni minden hónapban 2 hetente már 12 éve.

1 romantikus vacsi, udvarlás...milyen szép vagy... imadlak..

majd romantikus dugás.

és 2 het múlva 1 vicces vagány bepiálás, amikor elviszem vhova inni pizzázni könnyesre nevetjük magunkat utána pedig vadul agyondugom, a kocsiban a lepcsőházban aztan otthon még 2x )

Tehàt az van amit én akarok, amitől boldog vagyok, mert mindig itt vannak velem a gyerekem és az a nő akit testileg lelkileg kívánok...és aki barmit megtesz nekem...és ha kell én is megteszek barmit neki.

De téged is ertelek kerdező...mert sok évig nekem mindig csicska nőim voltak....

És ez oké hogy klassz valahol, de ez egyben egy ku rva magányos dolog is.

Mert velük nem tudsz érdemben beszélgetni, eszmét cserélni.

Hanem vagy magadban...a nő ott van gyönyörűen szolgálat készen és full hülyén néz rád ha te esetleg érzelmekről kezdesz beszélni...

2023. jún. 26. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!