Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülnétek ha olyan pasitok lenne aki elfogadja hogy néha mással is találkoztok, esetleg szeretőtök van?
Figyelt kérdés
2023. jún. 25. 14:41
1/9 anonim válasza:
Pasim szeretné, de nincs rá igényem.
2/9 anonim válasza:
Nekem a férjem partner ebben, 8 éve vagyunk együtt és kb. 5 éve már így élünk. Nekem is van más partnerem és neki is. Nekünk bevál.t
3/9 anonim válasza:
Nem örülnék ha olyan párom lenne aki mellett pótlekra lenne szükségem
4/9 anonim válasza:
Folyt És még mások karjába is lökne.
5/9 anonim válasza:
Birom, amikor úgy van tálalva egy bizarr hajlam, mint egy nemes gesztus. (Cuckold)
6/9 anonim válasza:
Ha azt szeretné, akkor már nem lenne a párom.
7/9 anonim válasza:
Nem örülnék, ha ilyen betegagyú párom lenne. Nem is lenne mondjuk.
8/9 Ghgj válasza:
Nem, taszítanak a szubmisszív férfiak. Én elég karakán vagyok párkapcsolatban, határozott elveim és elvárásaim vannak, és azt szeretem, ha a másik is képvisel egy hasonló erőt. Ha a párom előállna egy ilyennel, 1-2 héten belül kiadnám az útját, mert megundorodnék attól, hogy mazochista hajlamai vannak.
9/9 anonim válasza:
Igen. Iksz evenkent nagy szuksegem lenne megelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!