Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

F 45 / L 17 működhet?

Figyelt kérdés
Sose volt ilyen fiatal barátnőm felnőttként. Eddig minden happy. De szerintetek nem lesz gond a korkülönbség később se ?
2023. jún. 25. 08:35
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
90%
45 évesek már mindent tudnak. Azt is hogy a tinik hülyíthetőt. Kb cukros bácsi-gyerek esete.
2023. jún. 25. 08:38
 2/35 anonim ***** válasza:
40%

Passz.

45-22 az működik, de csak szex terén. Hosszú távra nem tervez egyikünk sem.

2023. jún. 25. 08:46
 3/35 anonim ***** válasza:
78%

Ha az én lányom lenne, már a torkodban lennének a golyóid.

N

2023. jún. 25. 08:51
 4/35 A kérdező kommentje:

Utolsó

Nem értem a haragod okàt.

2023. jún. 25. 08:57
 5/35 anonim ***** válasza:
95%

Egy kamasz lány soha nincs azon a pszichszociális szinten, hogy megfelelő társa legyen egy negyvenes férfinak. Soha. Neki még csak tanulgatnia kellene a randizást, felhőtlenül élvezni a kamasz éveit a kortársaival.

Egy 17 éves még nem felnőtt!

20 felett már semmi bajom a nagy korkülönbséggel, de egy 17 éves még iskolába jár, nincs semmilyen érdemi élettapasztalata, max. érettnek hiszi magát, de akkor is csak egy kis csitri és ez így van jól.

Ha ezzel egy felnőtt ember nincs tisztában, akkor azzal a felnőttek súlyos gondok vannak. Eleve nem lehet számára TÁRS egy kamasz. Egy felnőttnek ezt fel kéne tudni fognia, mert a gyereknek nincs annyi tapasztalata, hogy ezzel tisztában legyen.

Nekem ennyi idős a gyerekem és igen, még gyerek. Nem nő. Ha a kortársaival jár, azzal nincs bajom, de ha idehozna egy apja korabeli férfit, akkor komolyan elbeszélgetnék a férfival, hogy ugyan, mit lát egy gyerekben...

2023. jún. 25. 09:08
 6/35 anonim ***** válasza:
90%
Addig nem lesz gond, amíg az apja meg nem tudja.
2023. jún. 25. 09:25
 7/35 anonim ***** válasza:
11%

Nem kényszeríti senki a 17 éves lányt erre a kapcsolatra. Ő ugyanúgy benne van ebben, mint a 45 éves, választhat mást is.

Egy kapcsolathoz két ember kell. Tipikus ez a gyakoris viselkedés egyébként. De nem is kell a sztori sem hozzá. Elég a számokat kíírni, hogy 45 éves férfi: máris jön hogy pedofil, vagy incel, vagy szemétláda. És fordítva is, hogy egy 17 éves még kölyök, éretlen, stb.

Nem tudom emberek miket képzelnek magukról, hogy ítélkeznek bárki fölött mintha tutira igazuk lenne. És ez most az egész megmondásra vonatkozik ezen a fórumon.

Érdekes, hogy amikor megdől az igazuk, akkor elegánsan eltűnnek, vagy megy tovább a pofázás, vagy hogy kamu a kérdés. :D Tipikus.

2023. jún. 25. 09:41
 8/35 anonim ***** válasza:
30%
Köztünk 40 év korkülönbség van. Én 70 éves vagyok, a párom 30 éves. Jól megvagyunk. Bár az is igaz, hogy más egy 30 éves nő, és egy 17 éves lány, aki lássuk be, "gyerek" még.
2023. jún. 25. 09:54
 9/35 anonim ***** válasza:
85%

10: Egy 17 évesnek egyszerűen nincs és nem is lehet akkora élettapaszatalata, hogy átlássa, mit jelent egy FELNŐTT párkapcsolat. Mert nem felnőtt. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy te tudsz úszni, pedig soha életedben nem voltál még mély vízben, csak a kádban pancsikoltál. Akkor képzeld el azt, hogy kidobnak egy hajóból a tenger közepén és azt várnák, hogy akkor ússz... Ez annak a felelőssége, aki elhiteti veled, hogy gyakorlás nélkül is fogsz tudni úszni, nem a tiéd, aki azt se tudod, mi kell ahhoz, hogy ne fulladj meg.

Igen, én azt gondolom, hogy nekem szülőként ebbe igenis van beleszólásom, mert ha tönkreteszi a gyerekem egy felelőtlen barom a saját élvezete miatt, akkor a következményeket én viselem, nem ő. Pontosabban garantálom, hogy ő is viselné, mégpedig egy életen át!

2023. jún. 25. 10:09
 10/35 anonim ***** válasza:
14%
Irigyellek tesó,bár sztem is azért 17 évesen bőven gyerek agyban a csaj,a szex az értem,hogy jó lehet vele eléggé,de mi van a kapcsolat többi részével? Miről dumáltok,mit csináltok? etc. Após,anyós nem vergődik?
2023. jún. 25. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!