Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így hogy a kormány legújabb döntése kizárja a 30 év feletti nőket a 11 milliós babaváró támogatás felvételéből ezzel a harmadik x betöltésével ezen nők mint feleségjelöltek kiesnek a rostán?
Imádtam volna ha huszonéves koromban egy öreg rusnya lúzer csak a tenyészkancát, illetve az aranytojást tojó tyúkot látja bennem 🫠 (az aranytojás itt elég erősen idézőjelben értendő, mivel csak egy nyomorult hitelről van szó).
Nekem idősebb volt az első férjem és nem is magyar (a második se az), de kb a pofájába röhögtem volna ha rájövök hogy egy nullagyula, és rajtam meg a méhemen akar nyerészkedni. És attól tartok nem vagyok egyedül. Senki se fogja eladni magát és a méhét szépen és fiatalon egy harmincas, ruppótlan magyar incel álmaiért hogy annak háza és fix lyuka legyen ahova beteheti.
... és már nem akarom elhinni hogy ezek nem trollkodások, ilyen hülye emberek egyszerűem nem létezhetnek 😵💫😅
Gyerekek, ez a b*zi telefon minden sz*rt kijavìt.
😂😂
Akkor is leírom hibátlanul !
Ki az, aki még akar szülni ?????
Ide ???
Miért???
Hogy mondjam ezt szépen... Eleve nincs meg bennem a gyerekcsinálási kedv, de nem hiszem, hogy ha lenne, szülnék egy olyan kapcsolatba huszonévesen (=az életem kezdetén, mikor még én is javában építem az alapjaimat), ahol ennek ellenére én vagyok az aranytojcit tojó tyúk. Ott hatalmas problémák vannak, ahol valakit én húzok ki a szarból csupasz fenékkel egy tízmilliós hitellel :'D
Hála a jó égnek, egy kapcsolathoz és főleg egy gyereket összehozni két ember kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!