Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek! Ma voltam kicsit shoppingolni. Tele van minden a jobbnál jobb nőkkel. Itt a meleg, alig takarnak valamit magukból. Hogy bírjátok idegileg?

Figyelt kérdés
Cicik, popsik mendenfelé, feszülős gatya, has póló, miniruhák bármerre nézel. Már a 16-18 éves kiscsajok is kirakják amilyük van.

2023. jún. 17. 20:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
59%
Múlt héten Lidl-ben igazi divatbemutató volt. Gondoltam lehajtott fejjel megyek, csak a padlót nézem. De elfelejtettem, hogy a szemem tetejéből így is látszódtak a vádlik. :D :D Na, mondom, tőletek sem lehet elbújni.
2023. jún. 17. 23:54
 12/26 anonim ***** válasza:
67%

Engem nem érdekel a test.

Incel vagyok, nem idegbeteg. Nincs mit bírjak idegileg. Örülök, hogy jól érzik magukat.

2023. jún. 18. 06:12
 13/26 anonim ***** válasza:
74%
Incel nő vagyok. Szarul. Egyrészt a férfiakból is picit több látszik ilyenkor, mint télen a "pufidzsekiben", és ez rám kb. úgy hat, mint az incel férfiakra az említett nők látványa. Másrészt én is látom ezeket a szép, jó adottságokkal rendelkező és azokat remekül láttató is nőket, és még jobban elkeseredek: én az ocsmány fejemmel és a lapos, piszkafa testemmel labdába sem rúghatok mellettük... Persze ez nem újdonság, de ugyanúgy frusztrál, mint 5, 10 vagy még több éve, nem tudom nyugodtan elfogadni.
2023. jún. 18. 07:00
 14/26 anonim ***** válasza:
24%
Anyád. Bocs, nem ide. Szóval nagyon szépek igen, nagyon jó az idő, valóban. Én meg megyek haza berúgni.
2023. jún. 18. 09:23
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
13. Ocsmány "férjemmel"-t olvastam :DDDD
2023. jún. 18. 09:23
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

Igen és mind fel vannak tartva valamelyik chadnek. Egyszerre többen is.

Ez ami igazán elkeserítő, hogy Istenünk képtelen a javakat igazságosan szétosztani, ezért halomra kaszabolja az ember egymást már 7 ezer éve.

2023. jún. 19. 20:25
 17/26 A kérdező kommentje:
Ja ja 16-os, kb így gondolom én is.
2023. jún. 19. 20:27
 18/26 anonim ***** válasza:
Engem ez valahogy sosem zavart. Inkább az arcukat nézem meg a lányoknak. Ha az arcuk nem tetszik, lehetnek akármennyire alul öltözve.
2023. jún. 28. 16:59
 19/26 A kérdező kommentje:
Ma megint voltam a belvárosban, metróztam is. Pedig ma nem is volt meleg de a csajok forró nagrágban, kis toppokban, melltartó nélkül persze, mini ruhában, feszülős yoga nadrágban☹️. Mindenük kint van, én meg recskázhatok.
2023. jún. 28. 17:42
 20/26 anonim ***** válasza:

19: Megértem amiket írsz, én is egyedül vagyok évek óta, és hiányzik már valaki. Azt látom, hogy sok nővel nem lennénk egy hullámhosszon (legalábbis akikkel ismerkedtem), hosszútávon szerintem kikészülnénk egymástól. Így az, hogy valaki hogy néz ki - hát csak addig szép, amíg nem kell vele élni. Azért az is kell, hogy együtt tudjon élni két ember.

És ne legyen félreértés, szerintem a nők sem akarnak olyat, akivel nincs meg a kölcsönös harmónia - az, hogy egymással érezzük magunkat otthon.

De tökre értem amit írsz. Én várok tovább - tök értelmetlen belemenni olyan kompromisszumba, hogy valaki olyannal élj, akivel amúgy nem szeretitek egymást, csak külsőre tetszett. Sétálok én is, holnap is szerintem ugyanígy fogok menni én is egy kicsit mászkálni, de én már letettem ezt a dolgot, de egy éve még rettenetesen zavart.

2023. jún. 28. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!