Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék Dúró Dóra kaliberű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék Dúró Dóra kaliberű hölgyekkel ismerkedni?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyan fiatal, szingi nőkre gondolok, akiknek hasonló a világnézetük Dúró Dórához. Ilyen lányokat hol találhatok?
2023. jún. 16. 20:27
 1/7 anonim válasza:
61%
Ku klux klán gyűléseken, neonáci gyűléseken, vér és becsület gyűléseken, mihazánk gyűléseken szerintem.
2023. jún. 16. 20:40
 2/7 anonim ***** válasza:
14%

Vegyél inkább egy xilofont, - azon is úgy tudsz játszani, mint a Dóra bordáin, csak az nem beszél az előadás szüneteiben mindenfélét!

Egyszeri, fix befektetés, - még az igényei sem nőnek időről-időre!

2023. jún. 16. 20:44
 3/7 anonim ***** válasza:
27%
Ha neked is olyan a világnézeted és nem a négy fal között éled az életedet, akkor ott keresgélj, ahol eddig is megfordultál: templomi körökben például.
2023. jún. 16. 20:47
 4/7 A kérdező kommentje:
3-as, az a probléma, hogy egy vidéki kis faluban élek, ahol nyugdíjasokat leszámítva nem nagyon jár más templomba. Plussz szerintem a templom nem a legideálisabb hely az ismerkedéshez, nem is tudom, hogy hogyan lehetne igazábók egy ilyen helyen kezdeményezni.
2023. jún. 16. 21:03
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
:) Aki templomba jár (de ezek szerint te nem is biztos, hogy jársz...), az nem csak templomba jár, hanem mindenféle programokra is járhat, amiket ott meghirdetnek: kirándulásokra, hittanórákra, farsangi bálra, stb.
2023. jún. 16. 21:16
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

Én templomi ismeretségek által mentem MAJDNEM HÁROMSZOR IS(!) férjhez!

Ugyanabban a templomban. Három különböző személyhez...

2023. jún. 16. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:
56%

Dórika nem hiszem, hogy túlzottan járna templomba...

Én járok és nem ilyen gondolkodású fiatalok vannak.

Valami széljobb programot ajánlanék inkább.

2023. jún. 17. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!