Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keltsem fel a nők érdeklődését?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és még nem volt barátnőm, sok ideig önbizalom hiányos voltam és ezért nem mertem lányoknál próbálkozni,el telt pár év megismertem új embereket,belle kerültem egy új légkörbe ahol jobban érzem magamat,így több önbizalmam lett. De még ennek hatására sem lett barátnőm,sok helyen próbálkoztam legyen szó internetes ismerkedésről vagy személyesről, próbálom keresni a hibát magamon de nem találok olyan horderejű dolgot ami miatt visszautasítanak!

Próbálok udvariasan viselkedni és kedvesen,de nem viszem túlzásba se

szeretek beszélgetni, szinte mindenről, szeretek akár magáról az életről vagy az emberi viselkedésről de témáim közé tartozik a történelem, ez nem azt jelenti,hogy egy nagyon konzervatív ember lennék, mert szeretek hülyéskedni és számomra feltöltődés ha szívjuk egymás vérét😅

és persze jó hallgatóság is vagyok😌

Nem az az életcélom, hogy hétvégén berúgjak és elköltsem minden pénzemet,szeretek szórakozni csak máshogy mint a korombeli fiatalok!

Külsőleg sem nézek ki rosszul,oda figyelek az öltözködésre és a higiéniára is, rendszeresen járok fodrászhoz és hetente többször is sportolok, ugyan nem vagyok egy izmos/ szálkás srác,de oda figyelek magamra és az étkezésre is.

En egy ilyen lányt keresek, mint amilyen én vagyok

engem nem zavar ha kicsit husi sőt még vonzó is, van azért pár dolog ami fontos számomra,hogy legyen meg egy lányban itt külsőleg, De ezek a legalapvetőbb dolgok (higiénia, tiszta ruházat, ne legyen zsíros a haja) lényeg,hogy legyen meg köztünk az összhang!

És számomra egy lányban az nagyon vonzó tulajdonság, ha kiáll az igazáért

Tényleg nem tudom hol lehet velem a hiba?

A helyesírásom tudom nem a legjobb,de ezt próbálom orvosolni 🙂

De ha tényleg ezzel lenne a hiba, akkor miért válaszolnak vissza hosszú mondatokba?

Viszont ritkán kezdeményeznek

Ez általában a korombeli lányoknal van így, a nálam idősebb nőkkel sokkal jobban kijövök, de ők kis idő után ejtenek.

De persze volt olyan is,hogy tetszettem egy lánynak és ő is nekem, de sajnos elrontottam és nem lehetett több kettőnk között.

Köszönöm szépen hogy eljutottál idáig a végig🙂 !

Segítőkész kommenteket várok el.

2023. jún. 14. 19:57
 1/2 anonim ***** válasza:
83%
Légy önmagad! Majd akad olyan, akinek tetszeni fogsz és te is neki.
2023. jún. 14. 20:35
 2/2 anonim ***** válasza:
49%
MEnj oda random nőkhöz és helikopterezz.
2023. jún. 14. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!