Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy hátrányból indulnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hátrányból indulnék?

Figyelt kérdés
4 évesen kialakult nálam egy szívritmus zavar, az első műtétemnél oxigénhiányom volt ezért kialakult nálam némi idegi/mentális probléma. Tikkelés, könnyen összerezzenek apróságoktól, ocd, depresszív szakaszok. 18 évesen volt egy komoly szívelégtelenségem, wcre alig bírtam kimenni és kétséges volt hogy megmaradok. Ennek már 4 éve és visszanyertem az erőmet, az orvos jóváhagyta hogy a testépítést limitek nélkül csináljam. Viszont a munkáltatók nem nagyon akarnak fizikai melóra alkalmazni hiába lennék rá képes. Vannak még ilyen beidegződéseim gyerekkorom óta hogy nem bírok húzóra inni, nem megy le egyszerűen stb stb. Igazából már rég lemondtam az egészről valahol hiába hiányzik. 23/f
2023. jún. 10. 19:00
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Mindenkinek meg van a másik fele. Neked is, majd eljön idővel.
2023. jún. 10. 19:20
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

Semmi gondom nem lenne vele. Ha nincs hatassal a jelenlegi eletedre, akkor mem mondanám el első randin. Ha van olyan, ami meg most is megvan, azt igen.

Egyébként engem taszít ha valaki iszik, úgyhogy plusz pont lenne, hogy nem tudsz inni.

24N

2023. jún. 10. 19:24
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem iszok mert nem szeretem az alkoholt. Húzóra azért nem tudok inni mert csak kis kortyokban megy le valamiért, az idegrendszeri látszik, lehet nagy adag magnéziumot kéne bevigyek.
2023. jún. 10. 19:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez nem látszik úgy igazán rajtad? Randikig el kéne jutnod akkor. Mi történik a randikon?
2023. jún. 10. 20:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem randiztam még, nem tudtam rávenni magam.
2023. jún. 10. 20:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Amúgy változó hogy mennyire látszik.
2023. jún. 10. 20:26
 7/8 anonim ***** válasza:
74%
Ha testépítést csinálhatsz, akkor nem lesz hátrányod egy párkapcsolatban sem. Ez a lényeg.
2023. jún. 10. 20:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezek amiket irtál szerintem abszolut nem komoly gondok. Kicsit furcsállom hogy testépitést csinálhatsz, de ha az orvos mondta... Azért csak óvatosan! Nem kell hogy izompacsirta legyél, ha csak jó kondiba vagy, az is elég.

Ezt a húzot inni, meg ez mi? Miert lenne hatrany ha nem tudsz meginni egy szuszra egy nagy pohár bármit?

2023. jún. 10. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!