Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz manapság egy átlagos férfinak egy csinos, kedves, türelmes, megértő, odaadó, visszafogott, félénk barátnőt találnia?
" Nyilván a legtöbb férfi makacs, öntudatos, hisztis de mégis maszkulin nőt keres. Ja, nem..."
Pont az ilyen viselkedés/ vélemény nyilvánítás miatt zártam ki végleg minden férfit az életemből.
A férfiak szerint egy nőnek a nap minden egyes percben a férfi rendelkezésre kell állnia, vagy különben " hisztis, maszkulin " nőnek van kikiáltva. Közben csak arról van szó, hogy a nő nem akar ingyen prosti+ házi csicska lenni, hanem szeretné, ha neki is megérné a kapcsolat/ házasság legalább egy kicsit.
#14 Nem lehet, hogy az igazság valahol a kettő között van?"
Egészen biztos, hogy az igazság valahol kettő között van, csak az a helyzet, hogy a férfiak nagyrésze kizárólag a házi cseléd viselkedést várja él a nőtől. Ha az adott nőnek mégiscsak van némi saját akarata, akkor a férfiak jelentős része mindenféle " feminista pics@nak" elhordja.
A 14-es válaszoló voltam
mondjuk a kérdés annyi volt, hogy mennyire nehéz a fenti "tulajdonságokkal" barátnőt találni. Szerintem a sztorid annyira nem passzolt ide.
Ennek ellenére már harmadszor utaltál rá, nekem úgy tűnik, hogy nagyon nem tudod elfelejteni őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!