Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért viselkedik így egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így egy (időközben kiderült,hogy nős) férfi?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon extrovertált kollégám, már túlságosan is az.Néhány hete kezdtünk el beszélgetni egymással, inkább intro vagyok. Nagyon bizalmas, közvetlen már az elejétől kezdve,vicces, érdeklődő ,kedves, folyton mosolyog ha meglát, párszor diszkrét len azt mondta, hogy csinos vagyok és érintget is már néha,(a karomat). És hát én kicsit belezúgtam. De baj , hogy valószínűleg félre értettem,mert észrevettem, hogy mindenkivel ilyen közvetlen.Ezt mondjuk annyira nem tudom bent megfigyelni,csak alkalmanként. Na meg kiderült, hogy van neki feleség,gyerek. Elkezdtem távolságot tartani most,de erre fel még jobban "nyomul" . Nem akarom megbántani,mert bizonyára nincs benne rossz szándék, és alapból kedves,csak így, hogy beleestem, nincs kedvem ehhez a jopofihiz, miközben a többi lánnyal valszeg uezt csinálja.
2023. jún. 9. 08:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen típusú emberek. Az egóját simogatja ha azt látja, hogy valaki oda meg vissza van érte. És ezért flörtöl is mindenkivel aki kapható erre. Kell neki a visszajelzés hogy bejön másoknak, képes elcsábítani bárkit. Ő csak ettől érzi komfortosan magát. Van aki csak azzal szórakozik, hogy "elhúzza a mézesmadzagot" a másik előtt és ez ennyiben ki is merül, és van a másik véglet, aki folyamatosan csalja is a házastársát.

Csak annyit tudsz tenni, hogy tartod az udvarias 3 távolságot, amit egyébként is szoktak egy munkahelyen. nem kell beállni a "hülyített" emberek sorába.

2023. jún. 9. 09:03
 2/6 anonim ***** válasza:
85%

Sz'al hogyha csak veled lenne olyan amilyen, akkor nem zavarna, hogy nős és gyereke van? ^^

Neked mindenképp kellene vele tartani a távolságot, mert foglalt. Az téged ne érdekeljen, hogy kivel hogyan viselkedik, ne állj be a táborba és kész.

2023. jún. 9. 10:27
 3/6 anonim ***** válasza:
28%
Nekem is van egy kollégám. Egy szerencsétlen külsejű 185/60 beesett arc, nyüzüge. Áthelyezték ahelyett hogy kib.ták volna annyira haszontalan de mindig jön és válogatás nélkül ölelget mindenkit. Én is nyitott vagyok, a lányismerőseimmel én is közvetlen vagyok de ez már hányinger... látom hogy tetszik a sok b.atlan pitsának, akiket normális pasi bottal sem...
2023. jún. 9. 10:31
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
*jav.: udvarias 3 lépés távolságot
2023. jún. 9. 10:36
 5/6 anonim ***** válasza:
71%

Igazából teljesen mindegy,hiszen amint látod,ő ezt játéknak fogja fel.Érdemes két dolgot is átgondolnod szerintem ezzel kapcsolatban :

-Feleség és gyerek mellett ilyen kis flörtölős... Valószínűleg melletted is az volna.

-2.Nem ismered,csak látod.Csak egy idealizált képhez vonzódsz,ami nem annyira szetelem,inkább valamiféle megszállott vonzalom,ahogy írtam fentebb.

Nem szeretnélek megbántani és nem kioktatni akarlak,de ezzel jobb vigyázni,pláne munkahelyi környezetben!...Vigyázz a szívedre!❤️

2023. jún. 9. 18:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy ilyen kollegam. Nőket olyan ügyesen manipulálja, aki bekapja a horgot az nem csak a bugyit tolja le, hanem sütnek-főznek rá. Jól kihasznál mindenkit, aki hagyja. Természetesen nős.
2023. jún. 24. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!