Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, férfiak, szokott rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, férfiak, szokott rosszul esni hogy csúnya emberek vonzódnak hozzátok?

Figyelt kérdés

Volt nektek olyan szakasz életben hogy sorozatban olyan emberek mutattak érdeklődét irántatok akik finoman szólva jóval alacsonyabb szinten voltak nálatok?

Ugye ha egyszer megtörténik még elviselhető, de amikor sorozatban ilyen emberek találnak be, miközben te tudod reálisan hogy nem ez a szint vagy akkor elkezd nagyon rosszul esni hogy most mi van én nem ez a szint vagyok.

2023. jún. 5. 20:39
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
72%
Általában mindig az van, hogy az, olyan érdeklődik felőlem, aki nem igazán szimpi külsőre sem.
2023. jún. 5. 20:48
 2/25 anonim ***** válasza:
76%
Inkább mondanám, hogy ez kínos tud lenni. Hogy utasítsd vissza? Hogy ne sértsd meg? Nem mondhatod neki, hogy "a te arcod, csak anyádnak tetszik", vagy "Kérem, itt esznek is", mert nem illik. Akkor sem, ha tényleg ronda.
2023. jún. 5. 20:50
 3/25 A kérdező kommentje:

# 1

amin én totál kiakadtam amikor egy szinte öreg néni rám írt, hogy honnan ismerjük mi egymást? megnézem mondom volt munkahelyemről.

kérdezget ezt azt, és így mondja jaj nem látta hogy én párkapcsolatban vagyok e vagy sem...

Nézek hogy most ennek van bármi relevanciája kettőnk között??? XD

én kifejezetten izmos, sportos, nem rossz képű vagyok 35 éves férfi. És ez a hölgy meg klasszikusan ez a konyhadundi, kóp pénztáros 50-es Margitka aki tvshopban látott edzőtermet .

Nem is értem hogy gondolta.

2023. jún. 5. 20:57
 4/25 anonim ***** válasza:
27%
Mondjuk a mai csajoknak ezzel nincs igazán problémájuk, olyan bunkón ráznak le bárkit ahogy csak tudnak. Amilyen szépek olyan hülyék, és ez általában egyenesen aránylik...:DDD
2023. jún. 5. 20:58
 5/25 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Mivel elég közvetlen vagyok mindenkivel, ha társaságba kényszerülök, így sok olyan pasi próbálkozik be, aki nem az esetem, de simán vissza tudok úgy utasítani bárkit, hogy ne érezze magát megalázva. Szóval nekem tök mindegy hogy néz ki, nem lesz esélye.
 6/25 anonim ***** válasza:
43%
Igen. Volt időszak, hogy Tinder-en a félkarú, vagy épp a félszemű (természetesen gyerekét egyedül nevelő nő) jelölt be. Most is 2 hasonló kancsal jelölt be, rajtuk kívül szó szerint nem kellek senkinek.
 7/25 anonim ***** válasza:
90%

"Szóval nekem tök mindegy hogy néz ki, nem lesz esélye."

:DDDDD Akkor kinek van? :DDDD

2023. jún. 5. 20:59
 8/25 anonim ***** válasza:
78%
Igen. Az jut eszembe, hogy "basszus, én is ilyen szarul kinéző vagyok?". Aztán persze mindig kiderül, hogy nem, mert eszembe jutnak korábbi sikereim is és egy idő után aztán betalál valamilyen vonzó ember is.
2023. jún. 5. 21:07
 9/25 anonim ***** válasza:
97%
#5 Foglalt vagyok régóta. Előtte meg mindig úgy lett kapcsolatom, hogy én szúrtam ki magamnak az illetőt, és alakítottam úgy a helyzetet, hogy elérhető legyek.
2023. jún. 5. 21:11
 10/25 anonim ***** válasza:
91%
#7- nek szántam
2023. jún. 5. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!