Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az erre a kérdésre adott válaszok bizonyítják, hogy az incelek valójában mennyire kedves, jószívű, aranyos, jó emberek?
Engem nem "buliztak" az iskolaban, mert hetedikes koromban apam 43-as acelbetetes, bortalpu, patkolt bakancsat hordtam, es elso voltam a tornasorban. Feltek, hogy 43-as lesz a szajuk, ha belelepek, holott nem voltam egy eroszakos ember, de utolag visszahallottam, hogy azert fostak tolem kisse, pedig nem adtam okot. Legalabbis tudatosan nem. Naci erokultusz in action.
Szakmunkaskepzoben is csak a gyak. oktato "bulizott", de az az egesz osztalyt kb.
Katonasagnal viszont mar volt "buli", mert 184cm-nel megalltam a novesben.
38F incel
"szex hiányát..."
Incelke ha annyira szexhiányod van csak hívj prostit.
16. Ez egy neoliberális hozzáállás a világhoz, hogy minden dolog az életedben rajtad múlik. (A neoliberálist most ne átpolitizálva értsétek! Ez egy sokkal tágabb fogalom. Ezt a gondolatot jelenti kb. hogy az életedben kb. minden rajtad múlik.) Nem, ez nem így van. Rengeteg minden veled kapcsolatban már akkor megírodik, amikor megfogansz, hogy milyen géneket kapsz a szüleidtől, hogy milyen családba születsz, hogy milyen gyerekkori hatások érnek. Tudom fáj a szíve ettől azoknak, akik azt hiszik mindenen változtatni lehet, meg tudom, hogy ez egy k*rv@ nyomasztó gondolat és sokaknak már csak ettől rossz érzése támad, hogy ebbe belegondolnak és ezért nem akarják ezt elfogadni. Ilyen ez.
17. Nézzétek meg őt, így beszél egy normális ember egy másik emberrel?
Mellesleg nem vagyok incel. De az voltam és a szívemen viselem a sorsukat. Ha valami, akkor blackpilled vagyok inkább.
A témára visszatérve: Valahogy mindig a szexelő emberek mondják, hogy a szex nem fontos, a szépek mondják, hogy a kinézet nem fontos, a gazdagok mondják, hogy a pénz nem fontos. A szex igenis egy fontos dolog, a testi-lelki egészségünkben hatalmas szerepet játszik a megléte/nemléte.
18. Nem mondtam neked semmi sértőt.
Egyébként meg még mindig azt tudom mondani ha a szexhiány a bajod akkor csak hívj egy prostit es problema letudva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!