Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik hülyeségnek tartják, hogy a férfi esélye a testi adottságain múlik, az erre mit tippelne?
Tegyük fel, hogy van 2 társkeresési rendezvény, ahová a férfiak paraméterek alapján mehetnek.
Az elsőn csak olyan férfiak vehetnek részt, akik maximum 175cm magasak és max 13cm a farkuk.
A másodikon csak olyanok, akik minimum 180cm magasak és min 17cm a farkuk.
Nőknél nincs kikötés, mindenki oda megy ismerkedni a 2 közül, ahova szeretne. Ismerve ezeket a minimum vagy maximum méreteket.
Szerintetek hogy nézne ez ki? Szerintem az elsőn kb nem lenne nő, a második meg tele lenne. Legalábbis, ha a valóságból indulok ki.
Milyen ellenpélda? Nincs ezeknek női megfelelője.
De. Rólad viszont ez nem mondható el.
50, no offense, de én 173 centis férfivagyok 12 centis farokkal és soha nem volt gondom a nőknél.
De mondjuk nem is mutogattam vagy beszéltem a farkam méretéről ismerkedési szakaszban.... lehet hogy ki kéne próbálnod azt a technikát is ahol nem dickpickkel indítasz.... és hát ott sem a farokméreted a gond...
Azt írtad, hogy a 2 között vannak a méretei.
Hogyne. Ne magadból indulj ki. Nem mindenki akkora legalja nyomorék, hogy a farkát fotózgassa...
Persze. Majd amint arról szól a kérdés.
56
Nyilván nem fogom minden centijet lemérni, a talp mérete is kell egyébként ?
Átlagos mérete van, ha érdekel nézz utána, hogy ez mit takar.
De mondom jobbat. Volt egy közel 2 méteres barátom, akinek 12 cm volt. Vele elveztem a legjobban a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!