Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Baj ha az egyik haverom huga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha az egyik haverom huga tetszik?

Figyelt kérdés

A csajt több ideje ismerem es sokkal regebben szerettem bele.

Viszont két nagyobbik tesóját is ismerem.Ez mennyire etikus hogy "rámozdulok"?

2023. jún. 1. 18:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha tiszták a szándékaid, akkor miért baj?
2023. jún. 1. 18:29
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
faluról származnál, ilyen kérdés fel se merülne
2023. jún. 1. 18:31
 3/9 anonim ***** válasza:

Egyszer én is szerelmes voltam a bátyám egyik legjobb barátjába. Szerintem ha összejöttünk volna, nem zavarta volna a tesómat, rendes srác volt csak sajnos nem volt szingli úgyhogy nem lett semmi.

Szerintem ha nem csak megdugni akarod a csajt hanem komolyan érdekel akkor nem gáz, de max kérdezz rá a tesónál, hogy figyi ez van, mit gondolsz, stb.

2023. jún. 1. 18:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Nincs azzal semmi gond, ha esetleg összejönnél a lánnyal, feltéve ha neki nincs párja.

2. válaszoló: Nem kötekedésből, csak kíváncsiságból kérdezem, hogy miből szűrted le, hogy nem faluról származik a kérdező? És miben befolyásolja ez a kérdést?

2023. jún. 2. 03:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Miért lenne baj?

Én pl. férjhez mentem a bátyám haverjához. 40 évvel ezelőtt.

2023. jún. 2. 11:15
 6/9 anonim ***** válasza:

"Nem kötekedésből, csak kíváncsiságból kérdezem, hogy miből szűrted le, hogy nem faluról származik a kérdező? És miben befolyásolja ez a kérdést?"

hát nézd, pár száz vagy maximum ezer-kétezer fős településen, hacsak nem nevelkedtél burokban te és a családod, akkor ismersz kábé minden veled egykorú fiatalt. szóval bármelyik csaj tetszik is meg, ismerni fogod a testvéreit is. és annak is elég nagy esélye van, hogy ha nem is feltétlen a testvéreivel, de egy-két rokonával valószínűleg jóban vagy

2023. jún. 2. 11:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Lehet van benne valami amit mondasz, bár ahogy tapasztalom és ahogy ismerőseimtől is hallom ez már inkább elkülönültebb településeken jellemző. Hiába lakik valaki kisebb településen, falun, ezek legtöbbször valamelyik nagyobb város agglomerációjába tartozik, én is egy ilyenben élek és ahogy látom a legtöbb ember a szűk közvetelen környezetén, szomszédságán kívül keveseket vagy azon kívül már senkit sem ismer és a legtöbben a nagyobb város és otthona között ingázik.

De elhiszem ha máshol ez máshogy működik, mindenhova nem tudok belátni.

2023. jún. 2. 12:40
 8/9 anonim ***** válasza:
6/7 tegnap 11:50: Az 5. válaszoló vagyok. Mi mindketten faluról származunk, férjem is, én is. Ennek ellenére se egymást nem ismertük, se egymás testvéreit (kivéve a bátyámat), se egymás rokonait. Azon egyszerű oknál fogva, hogy a férjem kb. 90 km-re lakott tőlünk.
2023. jún. 3. 08:22
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 én nem azt mondom, hogy faluról származva mindenképp olyannal jössz össze, akinek a családját ismered, csak azt, hogy nem egy ritkaság, így nem tekinted problémás dolognak.
2023. jún. 3. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!