Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, elfogadnátok olyan pasit, akinek saját lakása van, de...?

Figyelt kérdés
Úgy tudta megvenni, hogy az árának a felét az egyik szülője adta neki saját örökségéből és csak a többit fizette ő? Vagy mindent a férfi teremtsen meg saját magának és akinek segít ilyen szinten a családja, az baj?
2023. jún. 1. 17:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%

Nem érdekel, honnan van. Nekem a szüleim vették. Az sem érdekel, ha nincs neki, ha önellátó, 30 felett külön él és legalább egy albit fent tud tartani normálisan. Jobban érdekel pl, hogy jogosítványa van-e.

32

2023. jún. 1. 17:47
 12/19 anonim ***** válasza:
46%
#10 Ott már nem az én/enyémben kéne élned, hanem a mi/miénk-ben!
2023. jún. 1. 17:49
 13/19 anonim ***** válasza:
53%

Volt szerencsém az esethez, nem is laktam ott, de már ha vmit nem úgy tettem vissza a helyére, baj volt. Azt viszont elvárta, hogy takarítsak, ha már ott időzök.

Jogsi miért annyira fontos?

2023. jún. 1. 18:13
 14/19 anonim ***** válasza:
41%
Igazi okok miatt nincs csajod, nem ilyen kitaláltak miatt.
2023. jún. 1. 18:21
 15/19 anonim ***** válasza:
71%
Miért lenne ez lényeges? Még jó, hogy ott segítik a szülők a gyerekeiket, ahol tudják. Teljesen rendben van, ha beszálltak pénzben.
2023. jún. 1. 18:33
 16/19 anonim ***** válasza:
51%
Van lakásom, de ha nem lenne, akkor nem szeretnék más lakásába beköltözni komoly kapcsolatban. Abban semmi az enyém és nem is lesz. Míg ha közösen veszünk, akkor ez nem így van, és nem "vendég" vagyok ott.
2023. jún. 1. 18:51
 17/19 anonim ***** válasza:
56%
Attól félsz, hogy onnan ki fog b@szni...
2023. jún. 1. 18:56
 18/19 anonim ***** válasza:
35%
Nekem minden vágyam egy saját lakás, hogy végre ne utasítsanak el a nők amiatt, hogy a szüleimmel élek 35 évesen. Csak olyan férfit fogadnak el a nők, akik egyedül tartanak fent albérletet vagy lakást.
2023. jún. 1. 22:10
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Engem nem érdekel hogyan vette meg a lakást mert nem a lakásba szeretek bele hanem a pasiba.
2023. jún. 1. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!